Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy tetsszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy tetsszem a fiúknak?

Figyelt kérdés

17 év alatt egyszer se tűnt fel, hogy bárki is érdeklődött volna utánam, ha mégis tetszettem neki, hát nagyon titokban tartotta...

És ez idegesít, mert tényleg nem arról van szó hogy nincs pasim, mert válogatós vagyok, meg azt várom hogy leszólítsanak, de egy mosolyt se kapok se semmi jelet senkitől. Lehet, hogy picit önzően és hangzik, de vágyom arra, hogy legalább egy fiú vonzódjon hozzá, vagy legalább elismerően nézzen rám. Persze szeretnék párkapcsolatot is, de tudom, hogy sürgetni úgysem szabad.

Nem tudom, mi lehet a baj, igaz, nem vagyok különös szépség, de csinos is tudok lenni és egész jó alakom van. Képet nem szeretnék csatolni, szerintem nem itt van a hiba, mert nem vagyok rosszabb az átlagnál.

Belsőre meg zárkózott vagyok, de kedves, szívesen segítek mindenkinek, okos vagyok (ez az általános elterjedt kép rólam a suliban :S). Hogy viselkedjek, hogy ez megváltozzon? Legyek nyíltabb és szólítsak le mindenkit, vagy mosolyogjak többet, vagy mi?

2012. febr. 21. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Pedig kép nélkül nem fogunk tudni segiteni akár mennyire is szeretnénk.:-(
2012. febr. 21. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
A mosoly jó ötlet, legyél nyitottabb, de ne akarj nagyon változni maradj önmagad! Biztos van valaki aki szívesen lenne a pasid, én is szívesebben lennék egy ilyen lánnyal mint egy r*banccal!
2012. febr. 21. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól.
2012. febr. 21. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól, igen, és legyél közvetlen! :)
2012. febr. 21. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!