Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem merik leszólítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merik leszólítani a nőket a fiúk és férfiak többsége?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mert senkinek nem fogok pitizni hogy méltóztasson rám áldozni az idejéből. Én az egyenlőségben hiszek, nem fogok "szubatomi" jeleket fejtegetni. Szája van, nyelvet beszéli, akkor hajrá...
2012. febr. 21. 14:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nem ad jelet, akkor elég antiszociális leszólítani.

Annyira fél jelet küldeni, akkor még nem áll készen fiúkkal ismerkedni, elég szűz megrontós jellegű.

Egy nő készen áll, akkor tud olyan jelet küldeni, hogy a hülye is leszólítsa.

2012. febr. 21. 15:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Mert sok a gyáva! Viszont... ha rámosolygok egy csajra, és nem viszonozza, ne várja el hogy odamenjek hozzá! Viszont ha volt valami kontakt, mosoly, stb, akkor én odamegyek. :)

23/F

2012. febr. 21. 16:27
 14/16 anonim válasza:

Mert nem bírnak egy átkozott jelet leadni sem, amiből egyértelműen tudná az ember, hogy érdemes kezdeményezni a lánynál.

Csak azért lenne jó, ha végre jeleznének, mert annyira utálják, ha van képe egy fiúnak leszólítani őket.

Bár gondolom valami izmos, gazdag, macsót vár mindegyik, mert én nem vagyok ez tény.

2012. máj. 3. 04:01
 15/16 anonim válasza:
Mert félnek tőlünk?
2012. aug. 22. 19:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos manapság a férfiak nagyon elkényelmesedtek. Már többször előfordult, hogy én szólítottam meg egy fiút, aki tetszett. Kiderült, hogy neki is tetszek, meg utána nem győzött elhívni ide-oda. Ezzel csak az a gond, hogy saját magától nem szólított volna meg, ha én nem tettem volna, sosem ismertük volna meg egymást. A férfiak arra várnak, hogy mi menjünk oda hozzájuk, mert gyávák.
2012. aug. 29. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!