Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetnék nyerőbb? Bővebben lent.
5-6 éve még egy stréber kölyök voltam. Aztán rájöttem, hogy változni kell. Lassan lépésről lépésre kezdtem el megváltozni. Ma már eljutottam egy olyan szintre, hogy a csinos nők is megnéznek maguknak az utcán és máshol is. (Nem túl sokan, de azért akadnak.)
Velem ellenben azoknak a bizonyos "alfa hímeknek" semmit sem kell tenniük. Tudom hogy jó úton haladok, de nem tudom hogyan tovább. Jól nézek ki, viszont nincs meg az a tipikus vonzerőm. Leginkább azzal lehet a baj ahogyan közeledek hozzájuk. Tanácsok?
A (meta) kommunikációs készség fejleszthető, helyzetgyakorlatokat -ügyfélszolgálatoknál, üzletekben egy ismerkedési szituációban - bárhol végezhetsz.
Érdemes néha rövid videó felvételeket is csinálni az otthoni gyakorlások során, ez a legjobb tükör visszanézve, még ha egy kissé furcsán is hangzik.
A vonzó férfi ápolt, mentálisan egészséges, magabiztos, természetesen viselkedő, a másik szemébe néz, a hanglejtése, hangszíne kellemes, gesztusrendszere kiegyensúlyozott-, érett emberre utaló.
A gyakorlat teszi a mestert. Kitartást mindehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!