Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetnék másabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék másabb?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Nemrégiben kezdem el beszélgetni egy lányal neten mikor egyszer csak arra kerül a sor hogy találkozunk. Első találkozásunk egy városi rendezvényen volt és hát nem ugy sült el ahogy terveztem. Nemtudtunk miről beszélni, vagyis én nemtudtam mit mondani neki mert már az ilyet hogy mi a hobbija, hova jár, miveltölti a szabadidejét, ezeket már neten megbeszéltük. Mindig agyaltam hogy mit kéne mondani aztán odajutott ez az egész hogy olyan erőltetett lett a beszélgetés, meg aztán összefutottunk pár barátjával akik lefoglalták őt. Egyből gondoltam magamban hogy ez esélytelen, feladom. Sajnos nincs még sok tapasztalatom randi terén mert még annyira komoly kapcsolatom nemigen volt. Hogyan lehetne ezen változtatni? mert a barátaimmal nemilyen vagyok. Nem izgulok csak egyszerűen nemtudok mit mondani neki. Jár az agyam de semmi olyat nemtudnék mondani amit őt érdekelné, és így elég kínos lesz az egész.

Meg mikor barátaival találkozott és velük volt akkor nemakartam odamenni mert azjárt a fejemben h mivan ha nemvágyik a társaságomra? persze kivágyna olyan társaságára aki keveset beszél. Hogyan változtassak ilyen téren? csak akkor vagyok ilyen ha randiról van szó. Ezek miatt mindig megál az ismerkedés :S

Adna valaki jó tanácsokat?

Köszi hogy végig olvastad.:)

16/F

2012. jan. 8. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Igyál meg előtte egy ki vodkát,meglátod minden simábban fog menni :) ez komoly,nem vicc,próbáld ki

19F

2012. jan. 8. 16:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet azt kéne :D
2012. jan. 8. 18:46
 3/3 anonim válasza:
Randinak válassz bowlingot, billiárdot... amivel el lehet lenni... Állatkertbe is elviheted, témák jönnek ott majd magától. Kávézószerűségen ne legyetek egész nap ha nem vagy nagy dumás :)
2012. jan. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!