Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek vissza kéne neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vissza kéne neki adnom az ajándékát?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel párszor randiztunk, de nem igazán az esetem és ezt ő tudja is, mert elmondtam neki, de ő még így is próbálkozik, hátha megszeretem annak ellenére, hogy nem vonzódom hozzá. Szóval pénteken elmentünk együtt vásárolni, mert kérte, hogy kisérjem el, mert ajándékot akart venni az anyukájának, és nekem nagyon megtetszett egy sál. Szombaton a tudtomon kívül elment, és megvette nekem, tegnap pedig át is adta. Zavaromban nem tudtam mit mondani, nem tudom, hogy vissza kell-e adnom neki, úgy hogy tudom, hogy ő ezt a szerelme jelképeként adta nekem. Nem sértem meg vele, ha vissza adom, miután elfogadtam? Megbeszéltük, hogy barátok leszünk attól még, hogy én nem akarok többet, de ha visszaadom az ajándékát, tuti elrontok vele mindent. Most mit csináljak? :S:S:S

L/18

2012. febr. 20. 05:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Ajándékot nem illik sem visszautasítani sem visszaadni. Csak pár enyhe kivétel van. Pl. ha valakinek visszautasítod az ajándékát, az egy nagyo egyértelmű jel arra hogy eleged van belőle, nem vagy hajlandó befogadni sem a magánéletedbe sem úgy általában.

Ha visszaadsz egy ajándékot, az olyan mintha a másikat provokálnád.

Tehát szerintem most tartsd meg nyugodtan. És ha legközelebb hasonló helyzetben találod magad, akkor mond el neki hogy nem ettől fogod megszeretni, és biztos még mindig meg akar ajándékozni? :)

U.I. Engem nagyon meg lehet bántnai ilyesmivel (visszautasítás, visszaadás) 23 F

2012. febr. 20. 07:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Első jól írja, de szerintem azt elmondhatod, hogy nagyon örülsz neki, meg nagyon tetszik, de máskor ilyet ne csináljon. Nehogy azt gondolja, hogy az ajándékokkal "megvehet". Ráadásul, kívülről nézve ennek nagyon rossz üzenete van, mert az látszik, hogy Te nem akarsz semmit a másiktól, de az ajándékot elfogadod. Tudom, nem erről van szó, de rossz akaróid ezt fogják látni. Vissza ne add, azzal tényleg megbántod.
2012. febr. 20. 07:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne add vissza!Az ajándékot el kell fogadni.
2012. febr. 20. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne add vissza, de mondd meg neki, hogy ez számodra kellemetlen.
2012. febr. 20. 12:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyet értek az első és a második válaszolóval.
2012. febr. 20. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!