Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
15/F vagyok és tetszik nagyon egy lány. Nem egy iskolába járunk, de el szeretném mondani neki, hogy szeretem, és járni szeretnék vele. Hol tegyem meg? Hogyan tegyem meg?2012. febr. 19. 20:58
11/18 A kérdező kommentje:
Hát Facebookon.
2012. febr. 19. 21:23
12/18 anonim válasza:
nah akkor dumálgass vele, aztán hozd fel valahogy tök jó lenne találkozni:)
14/18 A kérdező kommentje:
Ok. Eddig tiszta. The next problem: Az ex. A volt pasija az én évfolyamtársam akit egy hét után dobott. A srác elég bunkó alapból, sőt ha megtudná, hogy azzal a lánnyal járok elkezdene szidni meg szét akarna minket választani a bunkója.
2012. febr. 19. 21:30
15/18 anonim válasza:
azzal csak a te malmodra fogja hajtani a vizet ;)
16/18 A kérdező kommentje:
Ez is letudva. Oké a legnagyobb problem: Az egész osztályom 27 fő ismeri a csajt. Egy nagypofájú tanárgyerek állandóan ugat, hogy nekem sosem lessz barátnőm. Le szoktam oltani, de ha minden jól megy a lány ide a mi sulinkba jön továbbtanulni és itt is kellene vele foglalkozni vagyis szünetekben együtt lenni vele. De a ribanc tanárgyerek mindig ugat mindenkinek. Képes lenne akkor is beszólni.
2012. febr. 19. 21:42
17/18 A kérdező kommentje:
Ötlet?
2012. febr. 20. 18:51
18/18 anonim válasza:
oltsad úgy hogy sírva menyen haza ... keress neten oltásokat pl : olyan vicet mondok hogy dagadt leszel... vagy már mondtam? xDD ezt tanácsolom de ez csak egy ötlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!