Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék ilyen lányt? Vannak még egyáltalán ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Nincs sok kritériumom, annyi, hogy:
-ne cigizzen
-ne legyen divat biszex
-hűséges legyen
-szeresse a humort, a romantikát
Külsőleg annyi, hogy fogjon meg benne valami. Az a szomorú, hogy ilyen kis igényekkel sem tudok találni csajt. Hol találhatnék?
2012. febr. 19. 11:32
21/30 A kérdező kommentje:
Nyugodtan öltözködhet, én is nagyon szeretek fiú létemre öltözködni, divatszakmában fogok elhelyezkedni!
2012. febr. 19. 12:21
22/30 anonim válasza:
Az nagyon jó! :) Esetleg divattervező szertnél lenni?
23/30 A kérdező kommentje:
Stylistnak készülök, és az is leszek!:)
2012. febr. 19. 12:26
24/30 anonim válasza:
Tetszik ez a pozitív hozzáállás! Jó lenne ha minden ember így állna a dolgokhoz, mint te. :)
25/30 anonim válasza:
sok sikert :D amúgy vannak, persze, én is igyekszem, csak én meg fiút nem találok.
26/30 A kérdező kommentje:
Mentek a pluszok, köszönöm! Amúgy ne a tipikus öltöztetős, cicafiúkra gondoljatok, egyáltalán nem vagyok olyan.
2012. febr. 19. 12:34
27/30 anonim válasza:
Én egyátalán nem képzeltelek cicafiúnak! :) Már a kérdésedből sejteni lehetett, hogy nem vagy az. Mert a cicafiúk csak a külsőt nézik...sajnos. :D
28/30 A kérdező kommentje:
Hát igen... köszi:)
2012. febr. 19. 13:16
29/30 anonim válasza:
:)Azért remélem megtalálod azt a lányt, akit szertnél!
30/30 A kérdező kommentje:
köszi... én is!:D
2012. febr. 19. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!