Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fővárosi fiúk! Ti járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fővárosi fiúk! Ti járnátok falusi lánnyal?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nem néznétek le valamilyen szinten azért mert falusi? 19/L
2009. jún. 4. 19:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jártam falusi lánnyal Kajászóival de ritkán tudtunk talizni és ezért lettvége.Nem azért nézekle valakit mert falusi.
2009. jún. 4. 19:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nézném le! Egy kapcsolatban szerintem nem az a lényeg ki honnan van, faluról vagy városról.Hanem az hogy mit éreznek egymás iránt és ha ott minden ok, akkor a többi meg a kutyát se érdekli.
2009. jún. 4. 19:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok fővárosi, de városi:) engem valahogy mindig is jobban érdekeltek a falusi lányok, több bennük az eredetiség
2009. jún. 4. 19:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

na szép. lenézni mert falusi??? ez gyökérség...

Falusi vagyok, de ha leszólna egy fővárosi, vissza lehet vágni nekik is...

2009. jún. 4. 19:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
én kisvárosi vagyok, de járnék falusival :)
2009. jún. 4. 19:40
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, egy falusi lány is lehet szép és aranyos, valószínűleg kisebb is az esélye, hogy egy beképzelt k*rva. Kit érdekel, hogy falusi vagy e vagy nem !? Egy falusi lány pedig hamarabb végzi el a házimunkákat, mint egy plázacica...

Sok szempontból jobb egy falusi lány/csaj/nő, bár ez attól is függ, hogy ki mire tervez..

2009. jún. 4. 19:40
 7/17 anonim válasza:
100%

attól hogy falusi, még nem kell butának lennie :D

ha a távolság nem akadály miért ne..

2009. jún. 4. 19:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, "pösti paraszt" vagyok én is, csak lányban... :D, de eddig még csak 1 kapcsolatom volt fővárosi sráccal, a többi mind vidékről való volt, igen, még falusi is. :)

És ha már itt tartunk, engem is hittek már falusinak, de nem lenézően, hanem elismerően. :)

Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha egy fővárosi vidékivel jár. :)

2009. jún. 4. 19:46
 9/17 anonim ***** válasza:
Barátnőm kisvárosi én meg egy kis faluban lakom és senkit nem zavar :D
2009. jún. 4. 19:53
 10/17 anonim ***** válasza:
ez lol:D ha engem lenézne valaki, mert falusi vagyok, akkor én lenézném azért, mert városi..:D
2009. jún. 4. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!