Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Akivel már korábban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Akivel már korábban összeakartatok jönni, de nem sikerült, annak a későbbiekben lesz esélye nálatok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 10:39
 1/7 anonim válasza:

ez emberfüggő dolog viszont ha szeretett volna összejönni veled ès azóta nem jár vagy járt senkivel akkor lehet hogy mèg mindig összejönne veled hogyha nem koptattad le nagyon durván akkor biztos van rá esèlyed hogy összejöjjetek

sok sikert!!!

2012. febr. 18. 10:59
 2/7 mindennévfoglalt? ***** válasza:

Szerintem igen!

Ha nem bunkó módon kosarazott ki, vagy nem lejáratva!

2012. febr. 18. 11:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért nem jöttem vele össze, mert nekem akkor barátom volt, utána pedig neki barátnője, de nagyon jóban vagyunk.
2012. febr. 18. 11:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Elég kevés esélye lenne már. Felborulna a hatalmi egyensúly és azzal, hogy ő kéreckedne vissza, akaratlanul is nagyon domináns helyzetbe kerülnék. De nem kizárt a dolog, tényleg attól függ, hogy miért nem sikerült elsőkörben összejönnünk. Velem eddig egyszer fordult elő, hogy kikosarazott a lány és utána szeretett volna összejönni, de az említett dominancia-egyensúly felborult akkor, és bármit megtehettem vele, így elvesztette a varázsát a dolog.

25f

2012. febr. 18. 11:08
 5/7 anonim válasza:
szakitott már a barátnőjèvel vagy mèg eggyütt vannak?
2012. febr. 18. 13:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Szakítottak, ha együtt lennének, fel sem merült volna a kérdés...
2012. febr. 18. 13:24
 7/7 mindennévfoglalt? ***** válasza:
Ha egyikőtöknek sincs senkije, akkor igen, még lehet esélye....szerintem! :) 28/F
2012. febr. 23. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!