Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A gyakori msnezés a szerelmedd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakori msnezés a szerelmeddel ellaposíthatja a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például arra, hogy elfogynak a beszédtémák.
2009. jún. 4. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
szerintem nem
2009. jún. 4. 16:05
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

szija.

igen azt vettem én is észre, hogy ha sokat msn-ezek a barátommal akkor utána nincs téma és meg unjuk egymást.Azt ajánlom, hogy probálj többet vele lenni személyesen és kevesebbet msn-ezni vele.Mert személyesen több téma van és sokkal jobban el tudtok lenni.

=)ez csak tapasztalat.

15/L

2009. jún. 4. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nagyon! Sokkal jobb, ha annyiszor találkozol vele amennyiszer csak teheted. Nem is azért mert kifogynak a beszédtémák, hanem ha egyszer szereted, akkor legyél vele és csak jobb úgy beszélgetni, hogy együtt vagytok, mint gépen át. Nekem volt már olyan, hogy szakítottunk mert mindig csak msn-en beszéltünk, és nem is találkoztunk sokat, mert megbeszéltünk mindent és fölösleges volt. Nem a számítógéppel akarnék járni, hanem magával az illetővel. Szerintem egy kapcsolat halála lehet ha sokat beszéltek gépen.
2009. jún. 4. 16:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én is pont így gondolom, csak kíváncsi voltam mások véleményére is.
2009. jún. 4. 16:11
 5/10 anonim ***** válasza:
hát szerintem is-is.van benne valami...
2009. jún. 4. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk talán ez tartja még össze a kapcsolatot. Mert én csak hétvégére tudok hazajönni, és ezért az egymás nélkül töltött napokat MSN, Y!, Skype, ilyesmivel próbáljuk kiegészíteni. Mert érzem, hogy megőrülnék, ha nem beszélhetnék vele. S ő is így van vele. Nem is tudom mi lenne ha 5 napig nem is hallanék róla semmit.
2009. jún. 4. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is inkább a másik oldalt erősíteném.

Ha nem tudnék vele legalább msnen beszélgetni, biztos megzakkannék. Mondjuk az, hogy gyakran beszélünk a párunkkal msnen, nem jelenti egyből azt, hogy mindent ott beszélünk meg, és személyesen nem is találkozunk... Vagy ha idáig jut egy kapcsolat, ott már a személyes találkozás sem sokat segít, azt hiszem. Volt részem ilyenben is.

Viszont most nagyon tudom értékelni ezt a nyavalyás csevegőprogramot is, mert legalább kicsit közelebb érezhetem magamhoz.

Mondjuk időnként mi is küzdünk azzal, hogy nem tudunk miről beszélgetni, olyankor szokott előjönni az, hogy játszunk valamit, vagy fölhozok egy vicces témát, vagy küldök neki egy videót, vagy akármi. :)

Szerintem ami ellaposítja a kapcsolatot az, ha mindig ugyanaz történik, ha nincs semmi új sem a témákban, sem a programokban...

23 éves lány :)

2009. jún. 4. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi úgy kezdtük, hogy sokat beszélgettünk, aztán már csak mindig összevesztünk msn-en. Gondolhatod egy-egy msn-es veszekedés után mennyire akartunk találkozni egymással...:S Hát nagyon semennyire. Aztán mikor már nagyon a végét jártuk ez miatt, teljesen kihagytuk a kapcsolatunkból az msn-t. Ha nagyon beszélni akarok vele akkor inkább telefon, vagy sms, de msn soha.

Azóta mondanom sem kell, hogy helyrejöttünk tized annyit sem veszekszünk mint anno msn-en.

Persze akik ritkán találkoznak azoknak megint más, de mi szinte naponta együtt vagyunk már, szóval az msn az már kicsit (nagyon) sok lenne.

2009. jún. 4. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze ha csak tiniszerelemről van szó. Ha tényleg szeretitek egymást és tényleg agymásnak vagytok teremtve akkor nem, sőt. Mi bármennyit tudunk beszélgetni pedig napi 4-5 óra msn simán megvan.
2009. jún. 5. 22:15
 10/10 anonim válasza:

nem tom én bnöm 50kmre van és csak hétvégente tonk talizni és sztem nem feltétlen laposítja el a kapcsolatot ink tönkre teszi mert nem lehet ugy megbesz ralyta bármit mint amugy, csak a pl kedvéért ma oan tirpák bunko parasztvolt velem és nem is tom h miért mert azt már nem mondta csak h nem velem van a baja... de az ien viselkedéssel oda jut h vége lesz... de ez az én mai esetem...jol gondoljátok meg h msn-es kapcsolatba vágtok-ebele

18/F

2011. jan. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!