Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon gyerekes/lányos az arcom?
Kép: [link]
17 éves vagyok és szerintem eléggé gyerekes/lányos arcom van.Volt már barátnőm,de biszex volt,szóval annyira nem mérvadó..Az utóbbi egy-két héten kíváncsiságból felregisztráltam minimum 5-6 társkeresőre és az eredmény az lett,hogy egy-két nem egészen szép 14-15 éves lány küldött egy "tetsziket" vagy "megnézett"..A 16-17 év körüliek nem is válaszoltak a leveleimre.Érdekelne,hogy tényleg ennyire gyerekesen nézek ki vagy esetleg ronda vagyok?Lányok véleményére lennék kíváncsi.
Egy dolgot felejtettél el megemlíteni: mennyi levelet írtál?
Nagyon nem mindegy.
Nekem 23 évesen volt 17 éves kinézetem. Most is letagadhatok 5-10 évet. Mindig fiatalabbak néztem ki a koromnál, de már 21 évesen is volt 4 évvel idősebb barátnőm.
30 év felett meg nagyon jól jön a fiatal kinézet. 10 évvel fiatalabb lányokat is fel lehet szedni.
35/F
Mit játssza az eszét a sok hülye, ostoba némber? Itt elhitegetik veled, hogy helyes vagy, de élőben meg "bocs nem vagy az esetem, legyünk csak barátok" dumával jönnek elő, ami azt jelenti, hogy nem vagy helyes.
Szerintem k*rva hülyén nézel ki. Ne hidd el azokat, amiket ezek az ostoba lotyók mondanak neked. Csupa álszent, megjátszós kurvä az egész banda, aki ideír neked, hogy jól becsapjanak. Onnan tudom, hogy velem is bejátszották.
"Szóval valami gyerek képű csajt keress magadnak, mert a többieknél úgysem rúghatsz labdába."
Ez nem igaz, inkább a csaj lelki világa számít. Vannak ilyen anyakomplexusos lányok, akik tudat alatt a kisfiús pasikhoz vonzódnak, mert felébresztik bennük a gondoskodás ösztönét. És ez nem függ attól, hogy a csajnak babaarca van, vagy amazon :P
# 13!
Tudom, hogy a férfias megjelenés nyerő. 20 éves szórásból válogathattam. Bár volt egy problémás intervallum.
Lehet valaki fiatalos és férfias is egyben. OK, 17 évesen ha 14-nek néz ki, az még gyereknek tűnik. (De a 17 éves is.)
Kedves 14es.
1. Azért írtam, hogy helyes, mert nekem tetszik, mindig is ilyen fiúk tetszettek, a (volt) barátaim is így néztek ki.
2. Anyád a lotyó meg a kurv@
3. Azért, mert te nem tudsz felszedni senkit, nem kell megjátszani a mindent tudó hiper-szuper f@szfejet.
Szia!
Szerintem nincs veled semmi baj :). A te eseted jobb mint az enyém, mivel engem 12-13 évesnek néznek és 17 vagyok xd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!