Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni vele?
Figyelt kérdés
Van egy 20 éves fiú akivel összeakarok jönni.
Sokszor találkozok vele mert a bátyámnak az egyik haverja.
A korkülönbséggel szerintem nem lenne gond mert a koromnál érettebb vagyok.
A fiú nemrég szakított a barátnőjével.
2012. febr. 16. 18:11
11/24 A kérdező kommentje:
Szerintem lenne esélyem.
Nem vagyok csúnya. -.-"
2012. febr. 16. 18:18
12/24 anonim válasza:
Te tényleg érettebb vagy a korodnál.
-.-"
13/24 anonim válasza:
nem szépség, vagy csúnyaság kérdése. hanem az, hogy 11 éves vagy. tegyük fel, hogy a srác egyetemista, vagy esetleg dolgozik valahol. mindenhol kiröhögnék, meg pedofilnak tartanák, ha összejönne egy ÖTÖDIKESSEL...gondolkozz kérlek
14/24 anonim válasza:
11éves:D:D:D Semmi esélyed...
15/24 anonim válasza:
Olvasgasd ezt a kérdést. A csaj felnött volt hozzád képest.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
16/24 anonim válasza:
Úristen 11 évesen mit akarsz? Tudom, hogy divat idősebbekkel összejönni, de ez nagyon durva! Ne tedd! Hiába gondolod magad érettebbnek, kisgyerek vagy!
17/24 Truedavidov válasza:
Arról nem is beszélve hogy őt meg lecsuknák ha kiderülne.
18/24 anonim válasza:
de gáz vagy úristen :D
ez amúgy a 10-14 évesek dumája hogy "érettebb vagyok a koromnál"
rohadtul nem vagy. csak azthiszed :D
nem vagy csúnya? hát 11 éves lányok nemis csúnyák, olyan aranyos KISLÁNYOK...remélem érted mire célzok :D
11 évesen már a f@sz kell?
Grat.
19/24 A kérdező kommentje:
Te vagy gáz. -.-
2012. febr. 16. 18:33
20/24 anonim válasza:
Haha, jó vicc. Látszik hogy semmivel sem vagy érettebb a korodnál. Csak szeretnél érettebb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!