Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék összejönni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék összejönni vele?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.

Van egy fiú aki nagyon tetszik és szeretnék vele összejönni. Amikor együtt utaztunk a buszon nagyon aranyos volt velem hercegnőnek nevezett és utánna facebookon bejelöltem. Majd ő'rtem tőle egy szivességet h szerezen nekem az osztálytársától autogrammot. De sajna még nem szerezte meg. Így rátudok írni h mikor hozza már de nem akarok tolakodó lenni. :/

amikor a buszon utaztunk sajna nem ült mellém de amikor leszált a szemembe nézett :D jah egyébként a fiú barátnőm ismerőse

2012. jan. 10. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:

valami olyan kérést kelett volna ami hozzá kapcsolódik közvetlenül.

most azt hiszi hogy azért epekedsz akitől kértél autogrammot

2012. jan. 10. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Kitől akarsz autogramot? :D
2012. jan. 10. 18:49
 3/4 A kérdező kommentje:
a barátnőmnek kértem az autogrammot, mert az osztálytársa a megasztárban tünt fel és az aláírásával akartam meglepni a barátnőmet
2012. jan. 11. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:
NeeeeeXDDDDDDDDDDDD
2012. jan. 11. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!