Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves a lányok által jóképűnek tartott srác vagyok. Ennek ellenére nehezen ismerkedem. Csajok van pár tippetek hogyan közeledjek a kiszemelthez?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 15:47
11/14 anonim válasza:
Még annyit megjegyeznék, nőktől sose kérj tanácsot ilyen téren.Ahogy végigolvasok a válaszokon, egyik se mond semmi konkrétat.Hamarabb segit egy ilyen pua könyv, tanfolyam.Ott tudom, hogy leirnak konkrét dumákat amivel indithatsz egy beszélgetést.
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm.már rájöttem hogy nemigazán lehet megbízni a csajokban.tisztelet a kivételnek,de én még a 30 évem alatt nem találkoztam eggyel se..:-D
2012. febr. 17. 14:44
13/14 A kérdező kommentje:
Sokszor volt alkalmam odamenni, mert a csaj rámnézett, még jelzett a barátnőjének is, hogy nézzen meg ő is(kávézóba), de lefagytam, nem volt mit mondjak(sziasztok, csatlakozhatunk hozzátok), nem hinném, hogy nyerő lett volna.Mindig a humoros beköpéseket emlegetik, dehát kinek jut eszébe ilyesmi, ilyen helyzetbe.Annyira spontán, nem vagyok.
evvel tökéletesen egyetértek...odamész,felsülsz,és röhögnek rajtad.van ennek valami értelme? :-(
2012. febr. 17. 14:46
14/14 SenkixXx válasza:
Ha nem mondasz/csinálsz,valami nagy baromságot,miért röhögnének ki? Ha meg mégis kiröhögnek akkor értelmi szegények. De végülis belegondolva, az se nagy ügy ha kiröhögnek,mert egyenrangú emberként te is lenézheted őket....csak ugye az nem éppen hozza meg a kedvet az ismerkedéshez.....hááát kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!