Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kelthetném fel az erdeklodeset?
Figyelt kérdés
En 18/F vagyok a lany 16 eves! Egy suli nem egy osztaly. Iskolaban nem megyek oda hozza mert nem tudok neten szeretnek neki irni!
Tudtok valami jo kezdest ami erdekesse tehet szamara es nem ilyen gagyi nagyon szep vagy stb.?
2012. febr. 15. 21:47
1/9 anonim válasza:
olyan neten már nem létezik , de nem is létezett , ha akarsz valamit , menj oda hozzá....
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos van olyan amire a lanyok azt mondjak de aranyos vagy tok jofej lehet...
2012. febr. 15. 21:54
3/9 anonim válasza:
szerintem akkor a neten szervezzetek egy találkozót először a sulin belül..
4/9 anonim válasza:
Csak írd neki hogy szeretnéd megismerni.Nem fontos mit írsz ha te is szimpatikus vagy neki úgy is fog válaszolni.Még ma írj neki!! Ügyes legyél sok sikert :)
5/9 anonim válasza:
Jó, és ugyan ezt lányban? Ha suliban nem lehet csak úgy odamenni hozzá, mert a haverjai körbeveszik, akkor mit lehet neki írni amivel felkeltem az érdeklődését ? (idióák most kíméljenek , köszi )
6/9 anonim válasza:
Most ezt az idiótásat kinek szántad ? :O
(Mert a válaszomat tapasztalat alapján írtam )
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi!
De megmondom oszinten nem hinnem ha csak ugy megbeszelnek hogy talalkozzunk akkor nem valoszinu hogy rabolintana rogton..
Tehat elotte beszelgetni szeretnek vele neten! Csak nem ilyen smassz dolgokat akarok irni...? A kerdes hogy mit???
2012. febr. 15. 22:07
8/9 anonim válasza:
idegen1234 nem rád gondoltam, csak szoktak olyan okos válaszokat beírogatni az ilyenekhez, hogy "most tuti terhes vagy" meg csak meg akar dugni " és hsonlók, nyugi nem rád gondoltam :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!