Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi történhetett?
Tegnapra megbeszéltem egy találkozót egy csajjal az egyetemről. Többször is találkoztunk már, de eddig nem hajtottam rá komolyabban, mert volt pasija (nemrég szakítottak.). Minden jól ment, előtte való nap délután írt is üzenetet, hogy akkor holnap ugye találkozunk... megbeszéltük pontosan mikor és hova megyünk... erre tegnap reggel írt egy sms-est, hogy lázas lett, és nem tud jönni...namost, nekem ez nagyon kamu dumának tűnik. Visszaírtam, hogy akkor majd máskor, ás jobbulást. Erre már nem válaszolt, és azóta is, bármikor fenn van face-n, nem ír, sem azt, hogy mikor találkozzunk, semmit. Szerintem csak ferdített, és mással volt végülis programja, csak nem volt benne annyi tisztesség, hogy ezt bevallja... szerintetek?
Normális válaszokat kérek! Előre is köszönöm :)
Aha... biztos akkor is ezt mondanád, ha te is készültél volna a találkozóra, teleírsz neki egy cd-t a kedvenc előadójától származó számokkal... aztán reggel kapod az üzenetet, hogy storno, utána meg még annyit se, hogy ,, Mikor pótoljuk be?"
Itt arról van szó, hogy túl sok, a ,,véletlen" egybeesés. De köszönöm a ,,megértést."
Amúgy remélem, nem csak facebookozik, hanem olvassa a gyk-t is, és ha látja, hogy miket írogatsz itt róla, akkor garantáltan nem fog találkozni veled!
Ha én lebetegednék, és akivel találkoztam volna, a hátam mögött kombinálna, hogy biztos átvertem, akkor tuti nem akarnám többé látni az életben!
Mi ebben a gyanús, könyörgöm?! Hallatott magáról, jelezte, hogy beteg! Én sem tennék mást, ha valaki randira hívna és lebetegednék! Utána várnám, hogy érdeklődjön felőlem!
De feleslegesen tépem a szám, tényleg azt gondolom, sokkal jobban jár, ha nem találkoztok, mert ha neked ez gyanús, akkor mi nem az?!
Hülye vagy egyszerűen és kisajátító és féltékeny és önbizalomhiányos és még tutyimutyi is -.-
ha a lánynak is ez jött le belőled, akkor nem csodálnám ha tényleg le akarna koptatni.
ÍRJ RÁ, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!