Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi történhetett vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett vele?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliból, aki nagyon tetszik. régebben sokat msneztünk... legtöbbet mindig ő írt rám, mindig nagyon jókat beszélgettünk. most 1 hét után én írtam rá és elég visszataszítóan viselkedett. :S éppen amikor el akartam neki mondani h tetszik köszönés nélkül lement!!! mi történhetett vele??
2010. márc. 16. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Épp rángatta a libanyakat.
2010. márc. 16. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia.Lehet,hogy épp valaki nála volt,menőzni akart...vagy lett barátnője,vagy hallott rólad valami pletykát,esetleg rossz kedve volt.Azóta nem is beszéltetek?
2010. márc. 16. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Talán azóta elkezdett járni valaki mással, vagy esetleg kibékült az akkor éppen parkolópályán lévő barátnőjével. Sajnos mindenkét nemre jellemző, hogy amikor szakít valakivel, akkor nyomul másokra ezerrel, aztán amikor mégis kibékül az exével, akkor eltűnik minden magyarázat nélkül.
2010. márc. 16. 23:14
 4/9 anonim válasza:
sztem igen történt vele valami. de nem olyan, mint "visszaszereztem az exbarátnömet" szitu. lehet, hogy épp rossz paszban van, vagy összeveszett a szüleivel, vagy a haverjaival... p beszélni vele, róbálj beszélni vele, hogy mért ilyen veled. vagy hogy tettél-e valami olyat, amiért igy kell bánnia veled. aztán lehet, hogy csak a hormonok... a tinédzserkor ezzel is együtt jár... remélem segítettem. sok sikert !!
2010. márc. 17. 10:17
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen , mert visszahallott rolam valamit amit nem kellett volna :(
2010. márc. 17. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Szia.

Szerintem is az van amit előttem leírtak.

Ülj le vele mond meg neki h veled ne játszon és ha így sem fogja fel v a többi lányra hívatkozik mond neki : Én nem vagyok a többi lány..és menj el ne keresd várd meg míg megjön az esze..és ha megjött hidd el keresni fog..h újra kezdjétek de akkor se add oda magad könnyen hagyd h küzdjön érted.;) azt szeretik a pasik ha egy csajért küzdeni kell viszont ne akard h sokáig csinálja mert ráunja és egy idő után olyanhoz megy oda aki tálcán kinálja magát.

14L

2010. márc. 20. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Elnézést ezt nem ide akartam.!!
2010. márc. 20. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy elment náluk az áram, vagy muterja kiverte a hepajt, vagy ilyesmi, biztos el fogja magyarázni hogy mi volt ez az egész...fel a fejjel :)

15/F

2010. márc. 20. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem is csak iesmi lehet...ne gondolj egyből a legrosszabbra
2010. márc. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!