Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az a tulajdonság, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a tulajdonság, ami miatt nem jöttök össze egy fiúval/lánnyal, ha egyébként minden más rendben van? Külső jegy inkább, mint belső tulajdonság. Van ilyen egyáltalán?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, h. pl. nem tetszenek nektek a hosszú hajú fiúk, akkor ha találkoztok egy ilyen fiúval, akkor ha minden stimmel egyébként, attól még összejöttök vele? Vagy mondjuk az átlagos testalkatúak tetszenek, és most egy mackósabb fiúval randiztok, de egyébként minden más tetszik benne/rajta, attól még nem utasítjátok vissza? Vagy úgyis egyben kell nézni az embert, és nem így külön-külön?

22/L

2012. febr. 15. 09:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nálam, ha a csaj szimpatikus külsőre, onnantól már csak a belső értékeit nézem.

Pl zavaró a számomra ha nem mer kérdezni, vagy mindent harapófogóval kell kihúzni belőle. Szóval ha nem jön össze egy értelmes, kötetlen beszélgetésen alapuló rani, ahol nem az iőjárásról beszélünk akkor nem jövök vele össze ill nem kérek egy újabb találkozót. ha látom rajta hogy izgul, feszült de mellette próbál tenni a dologért akkor elhívom valahova még 1x, de ha itt ismétlődik az első akkor bye.

2012. febr. 15. 14:03
 12/17 anonim ***** válasza:

13:23

Mi bajod van?

2012. febr. 15. 14:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja bocs, félreolvastam. Már értem..
2012. febr. 15. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Nálam 2 kizáró ok van:

-ha nem tud helyesen írni

-ha a cipője nem tetszik

Ez a 2 dolog szerintem annyi mindent elárul egy illetőről.

2012. febr. 15. 16:24
 15/17 anonim ***** válasza:

alapvetően hülye vagyok sok ember szemében és nem olyan jó értelemben de alapvetően van humorom, célom, hobbim és szeretem az életem.

F18

2012. febr. 15. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Kizáró ok, ha buta mint a t*köm.

Kizáró ok, ha nehezebb mint én (kg)

Kizáró ok, ha magasabb. (Persze mennyivel)

Kizáró ok, ha idősebb. (Persze nem 3 nap korkülöbségre gondolok, hanem felsőbb évfolyam.)

Kizáró ok, ha jó barátom. (Mert tönkreteheti a kapcsolatunkat)

Kizáró ok, ha nagyon-nagyon jóban vagyok egy olyan családtagjával, aki erősebb mint én :D

2012. febr. 15. 20:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. febr. 27. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!