Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a belső tulajdonság, ami megfogja a pasikat egy nőben?
Hát... ezt nehéz megfogalmazni. De azért megpróbálom.
Viselkedés, Higénia... stb.
én lány vagyok, az a tapasztalatom, hogy rövid távon (ismeretlenül) ugye a külső a mérvadó, de persze egy olyan lány is meg tud fogni egy fiút, aki épp nem a fiú esete. sztem nagyon sokat számít a EGÉSZSÉGES (nem túlzott) önbizalom, magabiztosság, kedvesség. A kisugárzás a legfontosabb, hogy lássák rólad, hogy ki vagy békülve önmagaddal/elfogadod magad olyannak, ahogy vagy (akkor más is elfogad) - ez nagyon látszik valakin, és nagyon fontos is. ha valaki kiegyensúlyozott, kedves, jó kisugárzása van, megszépül az emberek szemében, és népszerűbb is lesz azoknak a fiúknak a körében, akik nem csak a nagy mellekre, és cuki popsira buknak kizárólag... Egyébkén egyénenkét változó, hogy kinek mi jön be, valaki azt is szereti, ha egy lány nagyhangú, valaki pl a visszahúzódóbbakat kedveli...
egyébként személyes tapasztalatokat írtam le, remélem ilyesmire voltál kíváncsi
èrdekes kérdés.
nekem mindenki azt mondja mosolyogjak, pedig nincs h´üde szép mosolyom. De azt mondják a pasik (akár egy egyszer´ü kollégai is) hogy olyan jó ha mosolygok. Meg is kérdeztem a pasim hogy miért is jó az ha mosolygok mindig, és azt mondta hogy mivel vidám természet vagyok ett´öl még jobban tetszem neki. gondolom ez is kisugárzás, mert nincs reklám mosolyom.
Aztán egy másik történet. egy nagy multi cégnek dolgoztam mikor egy amerikai pasi jött oda pár hónapra dolgozni, igen tele volt még amerikai vonatkozásban is, így az összes csaj körbe rajongta. Mindig f´üzött hogy menjek el vele vacsizni sétálni... (nekem azért nem jött be mert már 40 éves volt elvált és 3 gyerek apja) és azt mondta keresi a tökéletes n´öt. kérdeztem t´öle hogy mi neki a tökéletes. miért engem f´üz mikor sok csaj az irodában nagyon szép akár diplomások is, gyönyör´ü testtel meg fejjel. azt mondta hogy neki a külsö számít, az hogy megtud valakivel jelenni akár komolyabb társaságban, akit tud ott mutogatni, de otthon együtt tud vele élni és közös a gondolkodásuk, ES jó legyen az ágyban. egyik másik lánnyal sem kezdett ki, elég komolyan gondolta az elveit. igaz nem mentem bele a próbába, aztán mikor ausztriába költözött, ott lett csaja, pedig ´ö sem volt egy h´ü de szép lány(igaz csúnya sem volt) de itt az irodában tényleg körül zsongták a szebbnél szebb lányok.
Azt azért mondtam neki, ha megtalálja az igazit, akkor majd egy másik igazi kell neki, mert az már nem lesz a legjobb, mindig többet akar az ember.
a kisugárzása ---
a belső értékek mindazok amit nem látsz a másikon első látásra..
érzékeny, érzelmi világa gazdag- ragaszkodó-,jószivű, házias, családszerető, gondoskodó..stb
ezek mind mind belső értékek, ezeket nem lehet megitélni első ránézésre senkiről..
lehet valaki gyönyörű szép ha mindezek nincsenek meg benne..
annak aki kevésbbé szép, de belülről sugárzik ezt veszi észre az akinek jó "szeme" van hozzá, vagyis érzi meg!
jájjaki kettővel előttem válaszolt,hogy a nagymellű vidám nők.... a vidámak a jókedélyűek,igen! de nagy mell nagyon nem számít! ahányan a nagy mellet szeretik,ugyanannyian szertik inkább a kismellett,és ugyanannyinak pedig tökmindegy. nekem kis mellem van,d nagyon meg tudom fogni a pasikat-néha ez baj,mert nagyon rámkattannak,de nem mi8ndfenkinek jön be ugyanaz.
A férfiak szeratik az optimista nőket,meg akik néha ápolják az önbizalmukat (a férfiét). szerik a változatosságot,meg gyakran a váratlan dolgokat. a tüzet imádják,a szenvedélyt! néha okosakat is kell mondani,néha hallgatni. néhga vitatkozni néha ráhagyni. Néha odalenni érte,néha hagyni hogy ő legyen oda érted. néha tenni érte néha pedig úgy tenni hogy ő tehessen értünk,és ezt megköszönni. semmiből nem jó sajnos a túl sok,az sem ha túlzottan elkényezteted,vagy az összes érzésedet rázúdítod,de lassan adagolva,néha megállva, az király. Amikor adsz,adj bele mindent (pl akár csókolózásnál,vagy akármiban szavak,tettek stb). néha kicsit csinálj úgy mint egy úrnő,de semmit nem szabad túlzásba vinni. csak azt akkarom ezekkel mondnai h nem szerik az unalmat,de a naqgy éles váltásokat sem.
a legfontosabb,hogy a férfiak is ugyanolyanok,mint mi nők, ugyanugy szeretnek,szinte ugyanazoiknak örülnek,mint mi. Szóval az tuti jó,ha olyanokat csinálsz mondaz neki,ami Neked is jó lenne. Csak az a baj némely férfiakkal,hogy hozzászoknak a jóhoz,ahhoz hogy nkik mi bármit bármikor persze,és a kisujjukat sem kell mozdítani,és aztán nekünk nőknek rossz,hogy mi mindent megadunk,ők meg semmit. szóval hagyd őt is kaparni,ne nagyon,de néha egy lkicsit muszály. sok sikert,remélem segítettem. a legfontosabb tényleg a minél több mosoly-akár a tükör előtt ius gyakorlod.
....ja meg én azt is észrevettem,hogy a férfiak odavannak a nézésemért,néha úgy tudok nézni,különbözőféleképpen,ezt is gyakorolhatopd a tükörben,de legyen azért természetes. a mozdulatok,tartás,járás is fontos lehet.
Engemet mindig az fogott meg a nők részéről, hogyha azt érzem, hogy a hölgy kedves, őszintén érdeklődik irányomban és őszintén is mosolyog és nem utolsó sorban közvetlen a társalgásban. Tehát a lenéző mísz p....csákat ki nem állhattam sosem. A távolságtartást inkább testi irányban értékelem. Értsd: nem kell egyből rám másznia, érezzem, hogy meg kell küzdenem érte, de egyben azt is érezzem, hogy nem hiábavaló a küzdelem.
A higiénia, jólápoltság, ép fogazat, nem dohányzás az alap, ezt nem is részletezem. Külsőleg: harmónia, nőies, de visszafogott öltözködés, smink és illatszerasználat.
Hölgyeim! Néha a kevesebb az több.
És ami nagyon, de nagyon fontos!!! Ne panaszkodjon! A beszélgetés ne a nyűgjeiről szóljon, ne legyen negatív.
Szerintem az eddigi válaszokból is kiderült, minden pasi mást keres egy nőben.Szerintem a külső nem annyira fontos ha hosszú távra gondol.A vidámság, pozitív hozáállás fontos lehet, de mindenkiben van valami amiért szeretni lehet.Nekem még senki nem monta hogy azétr szeret mert jó a fenekem, mellem stb.És nem is tartom magam egy kiemelkedő szépségnek.
Van akinek az is elég ha a lány közvetlen és mosolygos.
Pedig lehet hogy közben egy hárpia.Van akinek csak a külső a mérvadó, és ha az nem tetszik neki, nem is megy tovább, és lehet így szalasztja el élete párját.
Szóval mindenkinek más kell, mást keres.Légy önmagad és te is hódítani fogsz.Te sem ugyanazt látod jónak egy pasiban ,mint a barátnőid.nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!