Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátom mindent be akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mindent be akar nekem szabályozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szőke a hajam, nem "engedi", hogy sötétebbre, másmilyenre fessem, mert neki így nagyon tetszik. Erre még azt mondom, hogy jó mert én is ki vagyok vele békülve, szeretem, csak tudjátok néha rám jön a "változtathatnék".

De, szeretnék a nyelvembe piercinget és Ő azt mondta, hogy ha csináltatok nem fog velem nyelvesezni... Van egy orrpiercingem, de arra azt mondta az sem tetszik neki, de mivel így ismert meg így "van és kész"...

Erre mondtam neki, hogy akkor nem is tetszem neked? Azt mondta de, de amim van azt is el akarom csúfítani..

Erre én nagyon megsértődtem, és rosszul esett mert ezt már rég óta szeretném, de csak most engedik meg. Egyébként én 18 éves vagyok, a barátom pedig 24... És két éve vagyunk együtt. Biztos vagyok benne, hogy szeret nagyon, de már teljesen elegem van ebből :( Régen is volt még egy piercingem, azt sem szerette de megbékélt vele, bár az nem volt zavaró pl. csókolózásnál vagy ilyen helyzetekben.

Szerintetek mi a megoldás? Mit tudnék tenni?

2012. febr. 15. 02:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akik itt lázonganak 1 dolgot eléggé elfelejtettek...Nem a barátodnak akarsz tetszeni? Mert, ha neki egyáltalán nem tetszenek, ezek a dolgok, akkor el kéne gondolkodni, hogy te miért akarod annyira.

Persze ő sem mondhatja meg mit csinálj és szerintem nem is mondta meg, csak azt mondta, hogy mit nem fog veled csinálni...

2012. febr. 15. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Először is el kellene dönteni hogy mit is akarsz?

A, neki teszeni?

B, magadnak tetszeni?

Bár én mindenféle piercing elen vagyok, mégse befolyásolok enkit hogy ne tegye. Felőlem azt tesz amit akar.

Ha be akarod festeni a hajad, akkor fesd be, ha akarsz 5 piercinget a nyelvedbe akkor tegyél bele 5öt. Mit fog tudni tenni ellene? Semmit. Max elfogadja, vagy otthagy.

Ha annyira szeret akkor meg le lehet ülni vele, és meg lehet beszélni ezeket az apró problémákat. Ha meg nem akkor keresni kell egy olyat akivel meg lehet.

2012. febr. 15. 14:46
 13/14 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Persze, hogy a barátomnak IS akarok tetszeni, de MAGAMNAK IS. Nehogy már azért ne valósíthassak meg valamit amit évek óta szeretnék, mert a barátomnak nem tetszik.

Előzőknek:

Más rész pedig ez nem múló hóbort, eléggé érett vagyok már, egyszerűen szeretném kipróbálni mert tetszik... Lehet, hogy ha lesz, nem is fog tetszeni és kiveszem. Beforr, és kész, ennyi volt...Ahogy az egyik kommentelő is írta, neki is volt piercinge de kinőtte, na akkor nekem miért nem lehet? Majd max én is kinövöm, bár nem hiszem...

2012. febr. 15. 14:48
 14/14 A kérdező kommentje:
bocs, az elso fele az utolso elottinek ment, csak az utoldo epp akkor irt kommentet :)
2012. febr. 15. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!