Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima fiúk! Nektek bejönnek az igényes rocker csajok? (képek is)
2012. febr. 14. 22:12
11/34 anonim válasza:
Az élet nem csak a zenéről szól...tehát engem nem érdekel milyen egy lány zenei stílusa.
12/34 anonim válasza:
Sima = átlagos,nem rocker fiúk szerintem:)
13/34 anonim válasza:
A rocker csajok átlagosan néznek ki szerintem. A full feketébe öltözött, 90 kilós, orrkarikás, tetkós lányok az igazi rocker srácok.
14/34 anonim válasza:
Az utolsó nem, de az első kettő irtó szexi!! :)
Főleg az első, mert az még nem is olyan megcsinált kép...szerintem vadító, nekem bejön!
Amúgy meg persze, hogy kicsit divatból van az összes, de ha valaki fel meri vállalni az egyébkét jó stílusérzékét, az pozitív. Amíg nincs nagyon beteg ízlése addig nyugodtan.
17/f
16/34 Solarian válasza:
Be, de rockernek csak az első csajt nevezném? Nemtom sima fiúnak számitok-e. (metálos volnék, normál emberi külsövel.)
17/34 anonim válasza:
az első ilyen álomkategória nálam, belül rockernek vallom magam, kívül nem látszik, kicsit sem
18/34 anonim válasza:
Az első képen a csaj egy kislány. Persze, szép és hasonlók, de fiatal még. A második leányzó egy modell, aki bejön és valószínűleg sosem volt rocker. A harmadik pedig bejön, mert tele van lovettával és jól is énekel. ;)
19/34 anonim válasza:
Ezek nem rockerek, hanem mai, pózerlányok. Amúgy igen, bejön ez a stílus, de nem ez a mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!