Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúnál kezdeményezzek én, vagy inkább hagyjam?
A fiú 17,én 15.Még nem volt barátnője.Tulajdonképpen (azt mondta) én vagyok az első lány,akivel úgy igazán egyáltalán beszélget!Találkoztunk jól szórakoztunk,viszont még csak meg sem fogtuk egymás kezét,nekem kellett azért is szólnom,hogy ne a pad túlsó végén üljön azért...Ezek után nem vártam már csókot,nem is volt.Holnap találkozunk megint,viszont mivel nekem már nemhogy csókban,de jóval több-ben (remélem így kell írni) is volt részem,nem tudom,mit kezdjek vele.Kezdeményezzek,vagy inkább hagyjam az egészet,majd valaki egyszer csak megtanítja?A központnál találkoztunk,mivel a szülei azt hitték,a nagymamájánál van.Tehát gondolom máskor sem tudnánk máshol találkozni,és azért egy kapcsolat többől áll annál,minthogy állandóan a központnál sétálgatunk,beszélgetünk,kézfogás és minden egyéb nélkül!
Remélem érthetően fogalmaztam,kérlek segítsetek!!!
Valószínűleg lesz az életedben később olyan férfi aki visszaadja ezt a kedvességet kamatostól, amit te ennek a fiúnak adsz. Isten nem ver bottal, ahogy mondani szokták. :)
30/N
"Lehet,hogy ez most durván fog hangzani,de tulajdonképpen csak azért "szenvedek" ezzel a sráccal,mivel most éppen nincs más.Főleg,hogy a csávó abszolút nem is az esetem.."
Szerintem te egy rohadt kis ku*va vagy. Bocs.
2. vagyok
FELEJTSD EL, amit írtam! Ne kezdeményezz Nála!
félénk fiú vagyok. lassan nyílok meg. de ha valaki átkúrná az arcom nem félnék beverni az övét.
hagyd a srácot normális lányt találni.
hát dátumot nézve már rég nem aktuális de amit irtál az azért zavaró... nem az eseted és mégis kezdeményeznél hátha lesz vmi? ennyire zavaró h nincs most senkid? ne játsz vele .. eccer visszakapod hogy milyen majd ledöbbensz.. és vki irta h aki első randin nemcsókol az hülye stb...
nem feltétlen kell nyomulosnaak lenni.. más msnen megismerni vkit vagy neten és más élőben beszélgetni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!