Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces randi sztoriaitok vannak?
Nekem egyszer volt egy, negatív szempontból érdekes Valentin-napom.
2005-ben történt, a 12-edik évemhez közelítettem, vagyis még nem volt komoly a kapcsolatom, csak plátói.
Vett a barátnőm nekem egy rózsaszínű plüssmackót, én először elfogadtam tőle, megköszöntem..., de percről-percre egyre jobban zavarba hozott, hogy "ilyen" ajándékot kaptam, szégyelltem magam, azonnal eltettem a hátizsákomba... és még aznap visszaadtam neki, és szakítottunk. Most kissé bánom az egészet, lassan 19 éves fejjel belegondolva.
Kivitt kocsival a hungaroringhez,beszélgettünk,én meg hirtelen zavarba jöttem és kitört belőlem a röhögés.Fél óráig nem tudtam abbahagyni.
:D
Az én sztorim kicsit más jellegű, de elég vicces.
A párommal lementünk a tópartra piknikezni, akkor 4-5 hónapja voltunk együtt. Már egy órája ott voltunk, amikor valaki elkezdte kiabálni a párom nevét. A keresztapja volt, aki nagy horgász és épp horgászott. Odamentünk hozzá, a párom bemutatott neki.
A keresztapja kitalálta, hogy fogjak egy halat. Én mondtam, hogy nem tudok horgászni, a keresztapja mondta, hogy csak kishalak jönnek, mutatta is, hogy mekkorák vannak a szákban és végül sikerült rábeszélniük.
Leültem a bot mellé és kb. 5 perc múlva kiabálnak, hogy akasszak. Megakasztottam életem első halát,(mint később kiderült)egy 13 kilós harcsát. Az akasztás után a bottal a kezembe a stégről beleestem a vízbe, de a botot "hősiesen" tartottam. A párom utánam ugrott, kivette a kezemből a botot és a keresztapjának feladta a stégre. Mi pedig visszamásztunk a stégre.
A párom keresztapjának legalább 20-25 tartott kiszedni a halat. Miután kiszedte annyit mondott, hogy legközelebb is odaülhetek a bot mellé, ha ilyen halat fogok, de csak biztonsági övvel.
Végül jól sikerült a délután, sétáltunk, leültünk egy fa alá, beszélgettünk, romantikáztunk, nevettünk az alkotásomon.
Másnap meg voltunk hívva egy harcsapaprikásra, amit a párom keresztapja főzött, aki azóta ha valahol meglát, elkezd mosolyogni és megkérdezi, hogy mikor ülök a botja mellé.
Az eset óta a páromat is elkísérem horgászni, de még nem sikerült ekkora halat fogni. A sztorit azóta is emlegetjük.
19/L
Te aztán szerencsés horgász vagy. :D Szerintem aranyos történet, bár képzelem, hogy megijedhettél, mikor megrántott az a nagy hal. :D
Köszönöm a többieknek is a sztorikat!
5.(horgászos) vagyok
Eléggé megijedtem, azt se tudtam hirtelen mi van. Ha olyan vízbe ránt bele a hal, ahol nem ér le a lábam, akkor biztos elviszi a botot is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!