Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthonülős típusú lányokkal hogyan lehet ismerkedni?
Necces, mert ugyebár senkinek sincs a homlokára írva hogy otthonülő.
Vannak online tárkeresők is, amin a szolídabban és ruhában ülő lányok egy rész otthonülőnek mondható. Bár ez is relatív..
Természetesen további véleményeket is szívesen fogadok a témában.
Utolsó válaszoló: Igen, ez a bajom nekem is. Illetve nem tudom, hogy egy otthonülős mennyire örülne egy ilyen üzenetnek.
Veszteni nem veszthetsz vele. Vagy visszaír vagy nem, te megtetted az első lépést.
Azért mert 1 nem ír vissza még lehet a többi 3 igen. Azért mert 1 csaj elutasítja a csókodat az még nem jelenti azt hogy a többi is azt fogja tenni.
Az meg hogy ki mindek örül, csak akkor derül ki ha megteszel valamit és látod a reakcióját.
ráírni, és kérdezni nem bűn. Ismerkedni se bűn. Ha a csaj szerint az akkor örülj hogy ilyen gyorsan kiderült, és nem pazarlod olyan személyre a drága idődet aki nem érdemli meg.
Társkereső azért jobb mint iwiw, mert oda egy rész tényleg társkeresés miatt regisztrált (most a hülyülő, félrekefélő, unatkozó személyektől tekintsünk el)
Ha meg netán nem tetszik levelezés alapján, akkor még mindig lehet mondani azt hogy bocs, de nem lettél az esetem.
Rá lehet írni nem otthon ülő csajokra is, mert lehet a randik alatt belédszeret és leszokik az állandó és értelmetlen bulizásról, illetve lehet a szexi lenge öltözködés csak figyelemfelkeltés a részéről, mert míg ruhában volt senki se írt rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!