Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁnyok segítség :DDD mi lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁnyok segítség :DDD mi lenne a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akit egy közeli ismerősöm ismer.De ez az ismerősöm nem alkalmas arra hogy segítsen abban hogy ez a bizonyos lány a közelembe kerüljön. Viszont a lány tudja hogy az ismerősöm családtagja vagyok, a kérdésem az hogy hogyan kezdeményezzek a lánynál? főként lányok írjanak köszi
2012. febr. 13. 23:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tudakold meg valahogy az emailcímét vagy a telefonszámát....az lenne az igazi,ha telefonon keresnéd,és elmondanád, hogy van-e kedve meginni veled valamit,vagy esetleg egy vacsorához mit szólna...(ehhez nagyon tökösnek kell lenni!)
2012. febr. 14. 00:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Megállok én a tökömön azzal nincsgond, de nem tolakodó egy kicsit? vagy idegen? hogy felhívom hogy "szia ennek meg ennek vagyok a fia nincskedved meginni egy kávét délután valahol" ez olyan fura nem? de ha nem akkor eztfogom tenni Nemet és kort írjatok pls
2012. febr. 14. 00:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk már az is meglepő lehet hogy ilyen lépést teszek biztos észrevenné az igyekezetet.
2012. febr. 14. 00:11
 4/11 anonim ***** válasza:

De ő ismer téged, max. látásból?! Mert akkor el tudja dönteni, hogy bejössz-e neki.

Szerintem ha bevállalós vagy, akkor tedd meg! Biztos meglepődik, de ha bejössz neki (és nincs különösebb akadálya, pl. párkapcsolat), akkor szerintem egy ilyen lépéssel garantáltan levennéd a lábáról! Egy férfi legyen férfi! :D

2012. febr. 14. 00:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja, és harmincas nő vagyok. :)
2012. febr. 14. 00:17
 6/11 A kérdező kommentje:
18 vagyok de nem látásbol ismer hanem sajnos (FACEBOOK) ról .... elég gáz mondjuk de nemtudok mit tenni, 1 2 napja gondolok a csajra nemtudom miért lépnikell valamit érdekel már a dolog... lehet felhívom remélem nemfog megíjedni xd
2012. febr. 14. 00:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem 1 évvel idősebb nálam de szerintem érettvagyok hozzá szerény véleményem szerint.
2012. febr. 14. 00:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem keress olyat, akit már láttál élőben is :)
2012. febr. 14. 00:37
 9/11 anonim ***** válasza:

1 év az semmi... ha FB-ról ismer, akkor esetleg írj rá ott... (tudom, gáz, de adott esetben ez lenne a kézenfekvő). Pl. ha ad meg magáról infókat, nézd meg van-e valami film, zene, amit kedvel és te is, és akkor azzal keresed meg, aztán ha elindul valami kommunikáció, akkor elhívod randira...

De az is egy megoldás, ha az ürügy kimarad, és egyből jön a randimeghívás. :)

2012. febr. 14. 00:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat megoldom innentöl :D
2012. febr. 14. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!