Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Norbi9768 kérdése:
Egy kis segítség kéne! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy lány tetszik nekem,de sajnos ő a szomszédos faluban lakik,ezért csak két hetente látom.Régebben úgy tünt számomra,hogy közeledett hozzám,de most már csak ritkán.Az egyik haverom rájött ,hogy én szerelmes vagyok a lányba és kiirta a facebookra.Mit tegyek most?2012. jan. 18. 22:38
3/10 A kérdező kommentje:
Bocs,elfelejtettem odaírni,hogy azóta nem közeledik olyan gyakorta hozzám,amióta olvasta a facebookon.De azwért szemezni még szoktunk.
2012. jan. 18. 22:46
4/10 anonim válasza:
És miért neki kéne közelednie? Ne ülj a seggeden várva a sült galambot, ha akarsz tőle valamit!
5/10 A kérdező kommentje:
Megpróbálok akkor hétvégén beszélni,csak azt nem tudom,hogy mitmondjak neki.
2012. jan. 18. 22:53
6/10 anonim válasza:
Hát pl: "Szia! Nem tudom, hogy láttad e a fészbúkomat. Egyik haverom kiírta, hogy beléd vagyok esve. Az a helyzet, hogy ez az állítás nem teljesen alaptalan. Szóval lenne kedved moziba (sétálni, sulibuliba, cukrászdába) jönni velem?"
Ehhez mit szólsz?
7/10 A kérdező kommentje:
Ez jo lesz,köszi
2012. jan. 18. 22:57
8/10 anonim válasza:
Sok sikert, aztán csak tökösen! :)
9/10 tevetke válasza:
Látod?! Ilyen egyszerű, ahogy itt írták feljebb...
Jajj ezek a mai fiatalok... semmi sütnivaló, semmi kreativitás...
Legyél már kicsit talpraesettebb!!
Sok sikert! Majd írd meg mi volt!
10/10 anonim válasza:
norbi97? 14 éves vagy? Kiírta fb-ra. Hát komoly probléma ez ebben a korban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!