Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy nagyon helyes fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon helyes fiú, aki mindenkit ˝elvarázsol˝. Velem is ezt csinálja, de velem kicsit másképp. Tetszek neki?

Figyelt kérdés

Van egy ˝haverom˝, aki nagyon jól néz ki, és nagyon szerelmes vagyok belé. De nagyon messze lakik tőlem, és a távolság is akadály. Csak táborokba tudok vele találkozni, vagy még ott sem. Egy csomó lány haverja van, és mindegyikre olyan csábítóan mosolyog, hogy nem tudom mi van..:S

Mert rám is úgy mosolyog, csak rám többször is, de emellett másik lányokra is. Nem tudom, hogy legalább egy kicsit szemet vetett-e rám, mert elég titokzatos emellett. Hogy csábíthatnám el a fiút? Lécci írjátok meg a tippjeiteket.

14/lány

2009. jún. 3. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ez tipikusan az a fiú, aki mindenkinek teszi a szépet, és valószínűleg mindegyik lány akire rámosolyog rajtad kívül hasonlóan érez mint te. Ha ráadásul ritkán is találkoztok,így 14 évesen felesleges pedáloznod érte. Nézz körül valahol közelebb,és hiába annyira csábító, ne egy Don Juan-t nézz ki magadnak :)

20/L

2009. jún. 3. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

lehet nem tud róla, hogy csábosan néz, ez genetika nála hogy szépek a szemei stb. Lehet csak tetszik neki, ahogy a lányok körülrajongják, vagy azt hiszi, hogy csak barátok, mert bírják és ennyi. Lehet azért néz téged, mert észrevette, hogy rajongsz érte, esetleg gondolkodik, hogym it akarhatsz tőle, és hogy a táv miatt lehet e ebből a odlogból valami, esetleg kiszemelt valakit, vagy több lányt, és nem tudja melyiket válassza. Egyiket sem akarja megbántani. De lehet csak nem akar nyomulni, hátha mégis visszautasítod, és fél hogy beég. Lehet a távolságtartásával hódít (is) mennyi idős ő? :) a fiatalabb srácok úgy hódítanak sokszor, hogy nem ismerik be, ha egy lány tetszik nekik, csak dedós módon kekeckednek velük. (pl hajhuzogatás, viccelődések) lehet még szégyenli azt kimutatni ha tetszik neki valami, szégyenlős, zavarban van. Nem tudja hová tenni a dolgot. Tetszhetsz neki, nincs kizárva. De nem szeretnélek feleslegesen sem bíztatni téged

23/L

2009. jún. 3. 17:01
 3/3 A kérdező kommentje:

15 éves a fiú..csak 1 év van ugye köztünk. köszi, majd megpróbálom megfogadni amit írtatok.

és amúgy a fiú nagyon becsületes, kedves, vicces, tisztelettudó...szóval már majdhogynem tökéletes! ilyen helyzetben is ezt ajánljátok?

2009. jún. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!