Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ajándék lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ajándék lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kedden találkozom egy csajjal az egyetemről,akivel mág régebb óta jóban vagyunk, de eddig nem nyomultam rá, mivel volt barátja (ez 1-2 hete változott meg :P). Van itthon egy dupla válogatás albumom az egyik kedvenc zenei előadójától, és gondoltam kiírom neki, hátha örülne neki. A kérdésem az, hogy ez így nem ,,tróger" ajándék? (amúgy nem azért viszem, hogy kapjak valamit, megláttam a polcon a cd-t,és eszembe jutott, mint ötlet.)

Előre is köszi a normális válaszokat! :)

2012. febr. 12. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos :)
2012. febr. 12. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Kedves gesztus, sok sikert :)
2012. febr. 12. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Igen! Az ilyen ajándékot imádják a nők: amiből kiderül, hogy tudják, mit szeretnek; gondoltak rájuk; nem drága az ajándék. :)
2012. febr. 12. 22:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld :)
2012. febr. 12. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!