Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 2 barátnőm, ez egyik velem van egy városban, a másik nem. Nem tudnak egymásról. Mind2 azt akarja, hogy jelöljem őket kapcsolatnak facebookon, ami nem lenne jó. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 12:35
11/23 anonim válasza:
Ne a fészbukon éld az életed...
13/23 Dr.Sámán Samy válasza:
Csatlakozom az összes előttem szólóhoz. Egy gerinctelen aljas féreg vagy. Vagy kefélj de ne kapcsolatban és ne hitegess senkit, vagy járj egy valakivel.
Mélyen megvetlek és szánom anyádat, hogy ilyet szült a méhéből.
14/23 anonim válasza:
Micsoda probléma :)én nem jelölném meg, illetve tisztáznám, hogy ez csak laza kapcsolat.
15/23 anonim válasza:
remélem, hogy téged is átbasznak majd egyszer...
17/23 anonim válasza:
-Töröld magad facebookról
-köttesd ki a netet
18/23 anonim válasza:
Engem is így basztak át !! -.-" A görénynek 2 facebookja volt csak aztán lebukott!! Ezt ajánlom vagy kezd el ásni a sírod mert ha kiderül te meghalsz!! Üdvözlettel egy lány aki beverné a p*fád!! <3
19/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi ez a felháborodás. Szeretem mind2-t. Csak nem akarom hogy kiderüljön.
2012. febr. 12. 15:09
20/23 anonim válasza:
szerintem jol csinálod! fiatal vagy éld az életed és ne halgass az elöttem szolokra! ha tul akarod élni akkor az egyetlen megoldás hogy törlöd magad mert a 2 profil hamar kiderül..elég megnézni 1 havert aki mindkettöt ismeri és akkor már para van! töröld magad ez a jó! mer ha csak azt irod ki hogy kapcsolatban tuti megsértödik hogy mér nem irod ki a nevét.. én megértelek velem is volt már ilyen.. tényleg lehet egyszerre 2 embert szeretni!! csak ügyesen nehogy lebukj;) és mondom töröld magad az a tuti és mond hogy meguntad mer elveszi az idödet!! ja és ügyelj rá hogy ne legyen közös ismerösük!! sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!