Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van akkor ha nincs hol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha nincs hol?

Figyelt kérdés

Járok egy lánnyal a lány a tesójával lakik egy szobában nekem pedig van saját szobám ,de csak egyszemélyes ággyal tök gáznak érzem, hogy nem tudunk nyugodtan szexelni sehol marad a motel-hotel kb 2 év múlva lesz saját lakásom, azért nem akarok beruházni kanapéra több százezerét mondjatok valami tippet??? nem hiszem hogy én vagyok csak egyedül így

20/F

2009. jún. 3. 11:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az egyszemélyes ágyban simán el lehet férni, pl. egymáson.
2009. jún. 3. 11:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mi is a párommal, ha nálunk vagyunk, akkor egyszemélyesen csináljuk. és simán el lehet férni.
2009. jún. 3. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ötvenesért már kapsz egy ágyat.
2009. jún. 3. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ha nem is ágyat, akkor veszel egy 2személyes matracot. Az exemmel mi is ilyen megoldást találtunk ki, és nagyon jól müködött :D

Meg az 1személyes ágy is :D

2009. jún. 3. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jobb ha veszel egy ágyat vagy matracot ahogyan tanácsolták, mert ha hotel-motel ill. a búvóhelyekben gondolkodsz hosszú távon nagyon drága lehet.

Én a 180 cm-es ágyamat 40 ezerért vettem ágynemű tartóval, matraccal mindennel együtt.

2009. jún. 3. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:

ha van hely szerintem is jobban megeri az uj agy.

mi sokaig voltunk egyszemelyesbe, vegulis olyankor ugyis egymason vagyunk, csak macerasabb pozvaltaskor megfordulni de bele lehet jonni :)

az izgalom kedveert kiprobalhatjatok autoban, mosdoban, parkban, satorban, stb de ezek nem jelentenek allando megoldast.

2009. jún. 3. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a földön szépen paplan,pokróc,lepedő é berendeztek egy "ágyat" és ott.....ha van hely!!!
2009. jún. 3. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyszemélyes ágyam van és 90cm széles. Simán elférünk rajta de lehet döngetni pl:

-konyhaasztalon

-mosógépen

-kádban

-állva szinte bárhol

-nyáron kint a szabadban egy fának támaszkodva

-padon

-földön

-lomosba

-folyosón

-liftben

-könyvtár wcben

-kocsiban

-kocsin

De vehettek egy nagyon jó minőségű matracot is ami sokkal jobb mint a bóvli kanapék,kemény és tartja a hátad is. MAX 50,000Ft ha lehet. Ehhez egy keret amit otthon összeraksz 2 agysejttel kb 30,000Ft. Ha úgy érzed hogy 2 év múlva lesz lakásod (4-10 milla) akkor szaros 80,000Ft nehogy földhöz vágjon már...

2009. jún. 3. 18:53
 9/9 anonim ***** válasza:
konyha, vagy vatera.hu már 25ért is kapsz 2szem ágyat. vagy írd be a google-ba h búvóhely v net: buvohely.hu 2-3órára 2000ft és tök tiszta rendes lakások :)
2009. jún. 8. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!