Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valentin napra a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin napra a barátnőmnek szeretnék venni egy csokor rózsát, hany szál rósza kell legyen egy csokorban?

Figyelt kérdés

2012. febr. 11. 22:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A kötözködésedből ítélve elég kicsi lehetsz még.

De az a fő, hogy a szád már elég nagy! :)

Gondolom Anyák napjára sem veszel többet anyukádnak, mint az év bármely napján!

2012. febr. 12. 02:26
 12/19 anonim ***** válasza:
22 vagyok baszod csak nem az anyagiakat tartom a legfontosabbnak. Nekem nem az a fontos h mekkora értékben kapok valamit (és a páromnak édesanyámnak sem) hanem h szívből adják. Sztem meg te vagy egy rossz burzsuj akinek csak a mocskos pénz számít.
2012. febr. 12. 02:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Gondolom, azt sem tudod, hogy mi az a munka, mibe kerül egy lakás, kocsi fenntartása. Ajánlom ismerd meg a világot ami körülvesz! Ez nem a 18. század!

Amúgy meg tévedsz! Nem vagyok kőgazdag! Csak egy férfi adjon meg mindent a párjának! Az hogy neked csak az ingyen szeretet jutott, az a te bajod. Legyél vele boldog!

Te irigy kutya!

2012. febr. 12. 02:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Állítom keményebben dolgozom mint te és hidd el nem vagyok irígy arra h csak pénzzel tudod kifejezni a szereteted. Sokkal többet ér nekem az anyagiak nélküli érzelmekkel teli kapcsolatom, mintha a pasim csak pénzzel tudná megmutatni h jaj hát ő szeret. De értem én burzsujkám h az aki (am nem is nagy ünnepre) nem költ 30ezret az nem is szereti a párját. Jaj de szar lehet nekem. brühühü.
2012. febr. 12. 02:47
 15/19 anonim ***** válasza:
egy 20 szálas rózsa csokor árából egy arany fülbevaló is ki telik.attól szerintem már jobban elfog ájulni mint a virágtól ami max egy hét és mehet a kukába.
2012. febr. 12. 09:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
ui:akkor májusfa állitáskor veszel egy egész erdőt
2012. febr. 12. 09:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bőven elég egy szál rózsa is. Legalábbis nekem bőven elég lenne, de az se baj, ha nem kapok semmit a saját páromtól.

22/L

2012. febr. 12. 09:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem srácok gyökerek vagytok, hogy leálltok ezen veszekedni. Van aki így fejezi ki a szeretetét, és van, aki máshogyan. Attól még, hogy a kettőtök "módszere" különbözik, még nem azt jelenti, hogy bármelyik is rossz. Szeressétek a barátnőtöket, és cső:D
2012. febr. 12. 10:52
 19/19 Nohémikeh válasza:
Nincs olyan kikötés hogy ennyi vagy annyi legyen benne. Én úgy köttetnék a helyedben hogy a következőket mondom a virágkötőnek: x ezer Ft-ig kérek egy csokrot, kérem tegye bele ezt és ezt a virágot is! Egy egészséges érzésű lány örülni fog egy szívből jövő csokornak.
2016. szept. 23. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!