Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen (hány szál, milyen fajta és színű) virágot adtatok az anyukáknak szülőköszöntő csokor gyanánt? Egyforma volt a kettő?
Te párodnak hány anyukája van?
Én egy szálas csokrot adtam nem a legegyszerűbb virágból. pl.: liliom stb. Amúgy az én Páromnak van egy anyukája és egy mostohája, és egyértelműen két különböző csokrot adtam. Anyukájáé különlegesebb volt. 28/F
Szerintem a menyasszony és a vőlegény egy-egy anyukájára gondolt a kérdező.Én egyformát adnék egy kivétellel: HA tudván tudom,hogy az egyik anyuka kedvenc virága ez,a másiknak az.
Max 5-7 szálat vennék,színeset.
Egyszerű, de különleges csokor a legjobb, kivéve, ha szeretik a csicsát a köszöntendők.
Ha hasonló ízlési 1-1 anyukáról van szó, egyformát, különböző ízlésűeknek pedig hasonlót, személyiségükhöz igazítva, de ne legyen egyik kirívóbb, drágább, stb.
Ha érzékeltetni akarjátok, hogy valamelyik anyuka lejjebb áll a ranglétrán (gonosz mostoha, kegyetlen édesszülő, ellenezte a házasságot, és ezt mindenki lássa), akkor ne legyen semmiképp egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!