Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
elöttem válaszoló azt tanácsolod, hogy "Te eltudnál képzelni vele komolyabb dolgot is."
Jó hogy nem azt , hogy azonnal bújjon az ágyába...? Mi vagy Te tulajdonképpen hímnemű vagy nőnemű. Ha hímnemű vagy akkor haza beszélsz, ha nőneműként adsz ilyen tanácsot hát megbocsáss elég könnyű a véred, könnyű dolguk volt veled a férfiaknak..c...c..
Persze mindannyian egyet szeretnénk, valahogy a másik tudtára adni vonzalmunkat. De nem feltétlenül minden esetben a szavak döntenek. Utalások szintjén művészetté is fajulhat a játék. Ugyanis ez egy irtó izgalmas játék. A nők legalább annyit tehetnek a dolog felszínre (vagy épp nem felszínre) kerüléséért, mint a férfiak. Terelhetik úgy a dolgok menetét, hogy amennyiben a fiúnak is tetszik a lány, kezdeményezzen. Bármilyen formában, de neki kell. Az említett 6-7-8-as hsz. miatt. Ám a fiúk sokszor félszeggé válnak, ha igazán tetszik nekik a lány.
Esete válogatja, van mikor a fiúnak egyszerűen cselekedni kell, vagy kimondani. (Persze érzéssel, és valahogy afelé terelve a dolgokat) Mert: a másik fél sem tudja biztosan, hogy tényleg akarnak-e tőle valamit, s így nem is bíztat még csak utalás, kacérkodás szintjén sem+mert ú sem mer. Vagy csak kisebb intenzitással, vagy épp nem egyértelműek a jelek a fiú számára, mert nem akarja elhinni, bevallani, fél. Meg kell törni a jeget. De lehetőleg a fiúból kell kihozni ezt. És ez az a bizonyos "természet abc-je";)
én egyszer már elcsesztem,mert kiderült,h csak ki akart használni.... úgyhogy azt javaslom,h legyél kedves vele,mutasd egy kicsit,h érdeklődsz felé,meg h figyelsz rá,és h fontos számodra(ne vidd túlzásba,csak barátságosan)
és ha kettesben vagytok,és úgy érzed,h már ő is mutatja a jeleit,h bejössz neki,akk mondd el!! :) sok sikert! (a legtöbb fiú szereti a magabiztos lányokat,nem feltétlenül neki kell lépni,főleg ha olyan beszrai mint manapság a fiúk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!