Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy még mindig bejön?
Figyelt kérdés
Fél éve kiderült, hogy én is bejövök neki, és ugye ő is nekem.. De a legjobb barátjának is bejöttem, és miatta nem jött velem össze.. Most viszont megint elkezdtünk beszélni, és még mindig nagyon bejön..2010. nov. 7. 20:59
2/3 anonim válasza:
Nekem hasonló eset volt, annyi különbséggel, hogy az én egyik legnormálisabb barátomnak is az a lány jött be aki nekem. Ha összejöttem volna vele, vége lett volna ennek a barátságnak, ezért hagytam. Ez már 1 éve volt. Most megint elég jóban vagyok azzal a lánnyal, de nem igazán tudom hogy hogy mondjam el neki mi a helyzet. Szóval sztem hívdd el valahova, aztán közbe óvatosan kérdezz rá hogy szerinte lehet-e kettőtök közt valami, vagy mi van kettőtök között.
3/3 anonim válasza:
Próbáld meg úgy hogy elmentek szórakozni baráti társasággal és próbálj valahogy kettesben maradni vele majd kezdjetek beszélgetni majd mond ki hogy bejön neked és azután mond azt hogy hoppá ez hangos volt?
Egyszer egy barátomnak ugyan ezt tanácsoltam neki bejött és még most is járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!