Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek vele össze? Az első randi már megvolt.
Figyelt kérdés
Van egy lány akit megismertem pár napja, beszélgettünk, stb, és elhívtam pár napja egy randira ami szerintem szintén jól sikerült, megismertük egymást, stb...
De minap a fülembe jutott /Barátnőm(barát) barátnőjétől aki a legjobban van vele(azaz nagy nehezen sikerült kiszednem a bizalmas infót)/ hogy a csajnak én is bejövök és várta nagyon a randit, mint ahogy én is...
Így az lenne a kérdésem, hogy a következő randin(elhívtam ami szombaton lesz) hogy tudnék továbblépni?? Mert azt érzem, hogy ő várja, hogy lépjek, de akkor hogyan tegyem??
Előre is köszönöm...
18/F
2012. febr. 8. 20:47
1/9 anonim válasza:
Kell egy jó pillanat. A búcsú pillanata mindig jó. Ha az idő nem szól közbe.
2/9 A kérdező kommentje:
Ééértem :) Köszönöm :) És a lépést neki kellene megtenni vagy nekem?? :)
2012. febr. 8. 20:54
3/9 anonim válasza:
Szerintem mindegy. Ha ő kíván egy csókot, miért ne kezdhetné?? Bár általában a férfi szokott kezdeni.
4/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :) És még egy utolsó kérdés: Mondjam el a randin, hogy mit érzek iránta vagy hülyeség?? :)
2012. febr. 8. 21:23
5/9 anonim válasza:
csókhoz visszatérve 80-20 :D te adsz 80at és ha ő is akarja hozzáteszi a maradékot. hogy elmond-e neki ? azt csak te érzed, és függ a helyzettől is
6/9 A kérdező kommentje:
Ezer köszönet! Nagyon sokat segítettetek!!! :))
2012. febr. 8. 23:07
7/9 anonim válasza:
majd mondd el mi volt lécci *_* :-/
8/9 A kérdező kommentje:
Persze semmi akadálya :)
2012. febr. 9. 16:15
9/9 anonim válasza:
Nanana??? Hogy sikerült??? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!