Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, lányok, nők! Milyen egy jó első randi, szerintetek? (kérdések, válaszok lent)
Figyelt kérdés
Ha a srác
1. a) visz virágot
b) nem visz virágot
2. a) kávézóba mentek
b) moziba mentek
3. a) a randi inkább romantikus
b) a randi inkább vicces
4. a) a végén megpuszil
b) a végén megcsókol
2012. febr. 1. 19:01
1/9 anonim válasza:
1. b
2. a
3. b
4. ... nem tudom, sok mindentől függ
16/L
2/9 anonim válasza:
1, Sztem tökmindegy
2. Szabadban :) (főleg nyáron előnyös..)
3. Mindkettő..
4. Helyzetfüggő, ha jól sikerült mehet a csók, vagy ink szájrapuszi.
F/16
3/9 anonim válasza:
szia.hát én utálom a virágot,mozi után jöhet a kávézó,én nem vagyok romantikázó alkat,de jó hozzábújni a pasihoz,2 puszi tökéletesen jó.
5/9 Dia90' válasza:
1/b (sztem a virág nem fontos), 2/a (elsőre jobb a "beszélgetős", ismerkedős randi), 3/b (inkább a következő legyen romantikus), 4/a (sztem első alkalommal elég a puszi, a későbbiekben jöhet a csók) :)
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg dugjunk. Minek húzni egymás agyát, ha a ígyis-úgyis ugyanaz lesz a vége :D
7/9 anonim válasza:
b
koncertre mentünk :D
b
b és együtt aludtunk :)
9/9 anonim válasza:
1) a
2) a (vagy valami szép teázóba)
3) b (mivel még csak ismerkedünk, ne nyomuljon)
4) c>kézcsók, én attól teljesen elolvadok, bár tudom, hogy a legtöbb lány furának tekintené, ha ezt csinálná a fiú
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!