Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjak randira egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjak randira egy 21éves srácot úgy hogy ne tűnjön nyomulásnak? én 16 vagyok.

Figyelt kérdés
2008. ápr. 6. 15:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy! Keress korodbélit!
2008. ápr. 6. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
59%
Csak vess rá sexy pillantást, és mosolyogj. Esetleg kacsints, neki kell elhívnia téged. 16 éve lány ként egy 21éves pasit randira hívni durván nyomulás és sztem be is rakna a csak sex kategóriába...
2008. ápr. 6. 15:42
 3/10 A kérdező kommentje:
csak az a baj h leginkább msn-en tudunk csak beszélgetni mert nem egy helyeyn lakunk viszont már találkoztunk kétszer és abból egyszer ő hívott el. csk most nem értem hogy akkor mért nem hív többet. mert haverjától tudom hogy bejövök neki.
2008. ápr. 6. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

azt hiszem,te ugyan az vagy,aki aparkapcsolathoz irt iesmit:D

oda is irtam,h mosoly,mosoly,mosoly....

es h ne te menj utana...o keressen teged....ezt meg kepes vagy elerni...kicsit legy titokzatos és sokat mosolyogj,mondjuk nem rossz,ha kozos a baratikorotok,szorakozo hely stb....

ha sokat talalkoztok konnyebb

megegyszer:sztem ne te hivd...jobban megbecsul ,ha neki kell vmit tennie azert h megszerezzen...

2008. ápr. 6. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

na ez a valasz meg az elobb nem volt itt:D

msn-en el-elszolhatod magad,h merre mesz,hol leszel az este..csak igy veletlen szeruen(alig varom mar az estet,az xyban biztos jo lezs abuli...)

2008. ápr. 6. 15:51
 6/10 A kérdező kommentje:
oké köszönöm:) megfogadom a tanácsot:)
2008. ápr. 6. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! :) Szerintem ne hívd randizni, inkább csábítsd el!!! Mesélj neki más pasikról, tégy úgy, mintha boldog lennél nélküle is! Hidd el, annyira idegesíteni fogja, hogy akár féltékeny is lesz! Aztán beléd fog zúgni. Igen, féjdalmas módszer, de nagyon hatásos! És soha ne te kezdeményezz, várd meg, amíg ő keres, ő ír, bla-bla...
2008. ápr. 6. 20:38
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a segítséget:) arik vagytok
2008. ápr. 6. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:

majd jol megdug aztán pápá :D BICS ! kb pont ezt akarod nem?

miröl beszé lveled egy 21 éves szerinted? énis 21 vagyok egy 16 évas kiscsajtol agyf*szt kapnék 2 óra alatt.. de ha jo lnézki az mindjárt más

2012. júl. 4. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:
k*va
2012. júl. 4. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!