Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok egy olyan pasival, aki nincs fent facebookon?
Ez csak műhiszti...
Pont az ilyen generálja a problémádat belőle, csak szólok ;)
Persze! :)
Én még tisztelném is őt, hogy a hatalmas divat ellenére nem csatlakozott a tömeghez! Nekem még talán plusz pont is ;)
Remélem ez a kérdés véletlenül került ide és a humor kategóriába akartad kiírni.
Ha meg komolyan gondoltad... A Facebook ennyire az emberek agyára megy? Én is használom, de nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki... Egy közösségi oldal és kész, semmi több.
Nem vagyok lány, szóval nem nekem szólt a kérdés, de alapvetően erre azt válaszolnám: lesz*rnám, hogy van-e Facebookja, vagy nincs...
Amúgy azt tudtátok, hogy a fészbúkot lehet értelmes dolgokra is használni, és nem a hülye mindentkiíró tinik alkotják a felhasználói 100,00%-át? Ugyanolyan hülye az, aki úgy utálja, hogy nem ismeri, mint az említett hülyetini kategória.
És mint mondtam, pont ez a "hagyjuk már a fészbúkot"-hiszti teszi középpontba a fészbúkot... amúgy mindenki kb letojná, mint az iwiwet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!