Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok egy olyan pasival, aki nincs fent facebookon?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 21:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ez csak műhiszti...

Pont az ilyen generálja a problémádat belőle, csak szólok ;)

2012. febr. 7. 21:55
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
Ne hallgass a sok köcsögre! Én sem és a párom sem vagyunk fenn. Sőt, (és ezt halál komolyan írom) nálam, ha most keresnék párt ez nagyon nagy előny lenne. Nem szeretem az ilyen külsőséges hülyeségeket, ezt a facebookos mentalitást, ennek ellenére teljes és értékes embernek érzem magam, aki tökéletesen napirenden van minden FONTOS dologgal :).
2012. febr. 7. 21:57
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

Persze! :)

Én még tisztelném is őt, hogy a hatalmas divat ellenére nem csatlakozott a tömeghez! Nekem még talán plusz pont is ;)

2012. febr. 7. 22:00
 14/25 anonim ***** válasza:

Remélem ez a kérdés véletlenül került ide és a humor kategóriába akartad kiírni.

Ha meg komolyan gondoltad... A Facebook ennyire az emberek agyára megy? Én is használom, de nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki... Egy közösségi oldal és kész, semmi több.

Nem vagyok lány, szóval nem nekem szólt a kérdés, de alapvetően erre azt válaszolnám: lesz*rnám, hogy van-e Facebookja, vagy nincs...

2012. febr. 7. 22:01
 15/25 anonim ***** válasza:
Igeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...:)
2012. febr. 7. 22:04
 16/25 anonim ***** válasza:

Amúgy azt tudtátok, hogy a fészbúkot lehet értelmes dolgokra is használni, és nem a hülye mindentkiíró tinik alkotják a felhasználói 100,00%-át? Ugyanolyan hülye az, aki úgy utálja, hogy nem ismeri, mint az említett hülyetini kategória.

És mint mondtam, pont ez a "hagyjuk már a fészbúkot"-hiszti teszi középpontba a fészbúkot... amúgy mindenki kb letojná, mint az iwiwet.

2012. febr. 7. 22:09
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok és magasról tojok a fészre és társaira , egyiken sem vagyok fent és LÉTEZEK !
2012. febr. 7. 22:49
 18/25 cathilina ***** válasza:
A facebooknak egyetlen előnye van a többi közösségi oldallal szemben, méghozzá az, hogy be lehet állítani a nyelvet kalóz angolra. Ettől még pont nem érdekel, hogy fent van-e a pasim, max majd máshogy beszélek vele. (Mondjuk élőben, milyen ötlet?)
2012. febr. 8. 01:46
 19/25 anonim ***** válasza:
Háát.. az attól függ, hogy pl ha nincs fent FB-n, de ismerem személyesen akkor igen. De ha nem ismerem, és nincs is fent FB-n akkor nem. Mert én csak akkor járnék egy pasival, ha látok róla képet, vagy ismerem, és ezt nem csak a külső miatt tenném.
2012. febr. 8. 10:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Persze... ez nem kizáró ok. :D
2012. febr. 8. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!