Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kapcsolatom, ha nem lehet velem beszélgetni?
Már nagyon sok randim fulladt kínos csendbe, így nem lett belőle soha semmi. Egyszerűen nem tudok beszélgetni, de még neten se. Inkább kijelentkezek, nehogy bárki rámírjon. Élőben aztán még rosszabb a helyzet, egyszerűen leblokkolok...Mások miről szoktak beszélgetni? Oké, arról kell, ami jön...de ha nem jön semmi? :(
17/L
NE baszogassátok már,most miért van ilyen..
Nem lehet mindenki nagydumás hűdenagy partyarc :)
Én is ilyen vagyok problem? :P
Szerintem az lehet gond, hogy nehezen oldódsz fel. A beszélgetés elején inkább kérdezz, és hagyd, hogy beszéljen ő, közben majd te is elengeded magad. Érdeklődj, hogy mit szeret csinálni, milyen hobbija van, hová szokott eljárni stb, és igyekezz hozzászólni a témához. Utána már beindul a beszélgetés, és gondolom ő is kérdezni fog és te is kibontakozhatsz.
Az is segít a feloldódásban, ha a randin iszol egy gyengébb italt, pl egy kis bor/sör/martini/koktél... de ne üsd ki magad :D Elég egy pohár.
Beszélgetés lezajlása:
Amikor az egyik ember mond valamit akkor te abból kiválasztasz egy szót vagy szószerkezetet, amiből asszociálsz egy másik eseményre/témára/viccre, bármire. Aztán amit te mondtál arra asszociál a másik fél, ha nem megy könnyen a dumálás akkor figyelj rá erre tudatosan és fusson át minden szó amit mondott a tudatodon hogy melyikre tudnál asszociálni. (mivel általában ez nem tudatosan megy hanem tudat alatt jön magától, de néha érdemes erre tudatosan is figyelni)
Hajrá! Én se vagyok valami beszédes de humorom van, és vannak emberek akikkel nagyon nagyon jól elvagyok! xP
F18
fúú de gáz ezzel én is így vagyok :D főleg akkor ha a csaj kezdeményez nem én :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!