Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok mennyire szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok mennyire szeretnek Buszon ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ha egy idegen akar közeledni hozzá ... (?)

és mikor mondjuk szemeznek a buszon a lány mire gondol azt akarja, hogy üljön mellé és beszélgessenek vagy, ha leszált és utánna? szóval mit várnak el egy fiútól ilyen helyzetben?

18F

Én szerintem Azt akarják hogy odamenjünk .)

2012. febr. 7. 18:10
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

29/F WTF ??? nem 29/L et akartál írni ??

------------------------------------------------

Ha hívogat az azt jelenti hogy tetszel neki de elég bátortalan is, hogy nem beszéddel akar kezdeni. De nem értem ha egy lányra rá ír egy fiú miért van az hogy egyik sem akar ismerkedni ?? ha vissza is ír az egyik el kezdi lebaszni.

2012. febr. 8. 21:12
 22/23 A kérdező kommentje:

"ha tetszik a srác szivesen veszem ha odajön valami jó dumával."

Azért férfitársaim remélem figyelitek...elvárások vannak. :D

Személyes tapasztalatom az, h sokan ha leülnek a buszon, egyből fül bedug és szevasz külvilág. Kivenni a füléből a dugeszt meg annyira gáz lenne, még azzal a szöveggel is, h úúú mit hallgatsz, ez a kedvenc számom. :D

Mondom ezt úgy, h elég sokat utazgatok busszal.

29/F

------------------

Bocs Félre olvastam ...............................

2012. febr. 8. 21:14
 23/23 A kérdező kommentje:

"Én örülnék neki, hogyha szemezés után odajönne hozzám a fiú :)

16/l

És sok sikert! =)"

Megkérdezhetem hogy hol élsz melyi városban, faluban? .)

2012. febr. 8. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!