Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez ugye nagyon nagy baj? 22/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye nagyon nagy baj? 22/F

Figyelt kérdés

Minden lányban,aki megtetszik az igazit keresem, ebből következtetve, akkor nincs is igazi legalábbis nekem.

De, az is lehet, hogy a lassan 4 éve tartó "szingliség" miatt ketdek megőrülni.

2009. jún. 1. 19:48
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Na b.meg kimaradt a hülye idióta után, hogy nő...már nem látok a méregtől...

Mellesleg csak akkor tudom élvezni a flörtölést ha tudnám, hogy pontosan azt és ha van szemmel látható biztos eredménye.

2009. jún. 2. 14:28
 22/22 anonim ***** válasza:

Én vagyok a "Megismerni és megszeretni." válaszoló.

Tudom, milyen lehet kb, mert nekem is idestova egy kapcsolatom volt pont most, az is 8 hónap mindössze. 23 év kopogtat az ajtómon. (és egyetemre járok.)

Flört, és kavarások az már több volt... neked is csak egy csaj kéne, ha ennyire kivagy, akkor hagyjad a kapcsolat témát, inkább egy egyéjszakásban kéne gondolkoznod.

Bulizni, becsajozni, ilyesmik.

De előbb levezetni a feszültségedet, mert ha a kicsit sem élvezed, a nagyot sem fogod... hiába unalmas közhely, attól még igaz.

2009. jún. 3. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!