Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon nagy baj ugye? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon nagy baj ugye? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Féléve vagyunk együtt barátommal és hát bemutatta nekem a tesoját amikor voltunk Balcsin párnapja a barátom elment boltba én addig ott maradtam az öccsével.Annyira megtetszett dumáltunk és a végén megcsókolt persze egyből elkaptam utánna a fejem de teljesen beleestem a tesojába és mondta h nagyon tetszek neki...:S ti ebben a helyzetben mit csinálnátok? barátom:21 öccse: 18 én: 17L

Normális válaszokat légyszíves!

2011. máj. 2. 00:16
 1/10 anonim válasza:
próbáltad már 5 dimenziós rotációs kapával a szexet?
2011. máj. 2. 00:18
 2/10 A kérdező kommentje:
hát te hülye vagy :D de én se vagyok most 100as főleg igy este fele:D
2011. máj. 2. 00:20
 3/10 napietus ***** válasza:
egyenlőre várj, ne csinálj semmit. lehet, hogy ez csak egy fellángolás a részedről, felesleges lenne emiatt tönkretenni két testvér kapcsolatát. ha huzamosabb ideig ez marad a helyzet, akkor szakíts a barátoddal, mert nem szép dolog áltatni, ha nem őt szereted.
2011. máj. 2. 00:22
 4/10 A kérdező kommentje:
hát nem tudok dönteni mert nekem ez a barátom volt az első... és most a testvére jönne be? remélem hamar kiheverem..:S:S:S
2011. máj. 2. 00:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Most komolyan. Attól függ mennyire "jó" tesok, mert ha eléggé, két szék közül beesel a pad alá. Mert ez a fiúk között okozhat elég nagy problémát. Kemény ügy, jól beverheted a bokád.

Szeret a pasid, vagy csak együtt vagytok, mert az is jó, de az is ha nem?

Logikusan azt mondom, keress egy harmadikat, de mivel úgyis kockáztatsz... Szurkolok.

2011. máj. 2. 08:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Rohadj el hogy erothadj s a patknaok ragjak ki a beledet
2011. máj. 2. 11:02
 7/10 A kérdező kommentje:

jó fej vagy utolsó nem tudom te mi a fa.szt csinálnál a helyembe... utolsó előttinek köszönöm

valószinü h elhagyom mind2 keresek valaki mást...

2011. máj. 2. 11:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugye hogy jofej vagyok de hat mit kelene mondani egy nagy rib@nc vagy a pasid elugrik a boltba mire viszajon te mar megd.gatod magad hat no coment ere mit kene irjak...... En a pasid heljeben lenek Futasbol a szajodba kulaznek
2011. máj. 2. 16:05
 9/10 A kérdező kommentje:

hmmm utolsó most nem sértödök meg és azon a napon folyton nézett és nagyon megtetszett valami benne és a "elkaptam a fejem

" IRtAM te retardált majom...-.-"

2011. máj. 2. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát nincs mit:)

Vannak balesetek, de szerintem tényleg jobb lépni, ha a te exed is ilyen patkányozós bajban vagy.

Amúgy inkább 17 évesen kövess el hibákat, mint hogy amikor már feleség vagy és három gyerek rohangál körülötted.

2011. máj. 3. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!