Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez azt jelenti, hogy lepattint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy lepattintott?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy fiúval egy buliban, szexeltünk is, de azóta nem hívott fel, már lassan két hete, akkor nem akar semmit, ugye? Vagy megeshet, hogy azt várja én hívjam föl? Elég kisfiús, kinézem belőle, de ezeknél a mai fiataloknál sosem lehet tudni, mit akarnak.

22/L

2012. febr. 6. 15:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem ismeretlenül

Ha kurv a lennék, nem agyalnék itt ezen, hanem éppen dugatnám magam valami nagyfaszú csávóval

2012. febr. 6. 15:35
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

:D Persze, a kurv@k csak dugni szoktak! Nehogy azt hidd! Nyugi, én nem ítéllek él, én is csináltam már pár dolgot az életemben...

Hidd el, a kurv@k is érző lények, és gondolkodnak...csak baromi buták. De az idő előrehaladtával majd rájössz te is ;)

27N

2012. febr. 6. 15:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell agyalnod. Szerintem sem lepattintás volt. Azt hitte, hogy neked is evidens, hogy ha rámászol valakire egy bulin és d*gtok is, az csak egyéjszakás móka. Mindenki megkapja amit akar, aztán kalap, kabát.
2012. febr. 6. 15:40
 14/20 A kérdező kommentje:
mi a frászt lehet csinálni, ha ilyenek a mai férfiak? Tök jól elvagyunk, aztán le se szarnak
2012. febr. 6. 15:42
 15/20 anonim ***** válasza:
55%

Mi az hogy a férfiak? :D

Ilyenek vagyunk mi nők is. Te is ékes példája vagy! :D

Jaj ne legyünk már álszentek.

2012. febr. 6. 15:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit lehet csinálni? Hááát...pl nem megdugatni magad első alkalommal. Ők nem ezt fogják mondani, de ez egy bevált módszer (nálam bejött...nagyon is)

Kéreted magad. Mindig adsz valami kis dolgot, amitől mégjobban beindul, de AZT nem adod. Csak mikor már a markodban tartod.

Ez olyan, mint a kaszinó. Eleinte a játékos nyer kisebb-kisebb összegeket. Ettől ugye nagyon lelkes lesz, és még többet akar. Ha megnyeri a főnyereményt, akkor lelép a kaszinóból, nem igaz? Neked el kell érned, hogy a gatyáját is a kaszinóba hagyja. Ne nyerjen, csak a játék legvégén. (és az nem két nap)

27N

2012. febr. 6. 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Vagy 2 óra..
2012. febr. 6. 15:47
 18/20 anonim ***** válasza:
LOL a 22/L nem 12/L akart lenni? két hét és még ezen filózol :D te jó ég...
2012. febr. 6. 16:54
 19/20 anonim válasza:
Nem fog hívni, sztem te se hívd. Ne agyalj rajta, de többet ilyet ne csinálj, ha nem akarsz megint így járni.
2012. febr. 6. 17:19
 20/20 anonim ***** válasza:
hát erre mit lehet mondani:) lefeküdtetek, 1 éjszaka kész. Nem kellene ennyit filózni rajta, ha érdekel a srác hivd fel, de szerény véleményem szerint, még ha felhívod és részéről is oké a dolod, csak arra használna. Egyébként az sztem egyáltalán nem elitélendő hogy rövid időn belül a lány lefekszik a fiuval, én nem ez alapján gondolkodom a kettőnk jövőjéről. Hanem az érdekel milyen lány is, mint ember, el tudom e vele képzelni a szexen tulmenőleg. Ha igen akkor 1 éjszakás kaland után is keresem, és ha a csajon érzem hogy viszonozza érdeklődésem akkor folytatjuk..aztán részemről komolyodhat is a dolog.
2012. máj. 24. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!