Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, hogy lepattintott?
Összejöttem egy fiúval egy buliban, szexeltünk is, de azóta nem hívott fel, már lassan két hete, akkor nem akar semmit, ugye? Vagy megeshet, hogy azt várja én hívjam föl? Elég kisfiús, kinézem belőle, de ezeknél a mai fiataloknál sosem lehet tudni, mit akarnak.
22/L
Nem ismeretlenül
Ha kurv a lennék, nem agyalnék itt ezen, hanem éppen dugatnám magam valami nagyfaszú csávóval
:D Persze, a kurv@k csak dugni szoktak! Nehogy azt hidd! Nyugi, én nem ítéllek él, én is csináltam már pár dolgot az életemben...
Hidd el, a kurv@k is érző lények, és gondolkodnak...csak baromi buták. De az idő előrehaladtával majd rájössz te is ;)
27N
Mi az hogy a férfiak? :D
Ilyenek vagyunk mi nők is. Te is ékes példája vagy! :D
Jaj ne legyünk már álszentek.
Mit lehet csinálni? Hááát...pl nem megdugatni magad első alkalommal. Ők nem ezt fogják mondani, de ez egy bevált módszer (nálam bejött...nagyon is)
Kéreted magad. Mindig adsz valami kis dolgot, amitől mégjobban beindul, de AZT nem adod. Csak mikor már a markodban tartod.
Ez olyan, mint a kaszinó. Eleinte a játékos nyer kisebb-kisebb összegeket. Ettől ugye nagyon lelkes lesz, és még többet akar. Ha megnyeri a főnyereményt, akkor lelép a kaszinóból, nem igaz? Neked el kell érned, hogy a gatyáját is a kaszinóba hagyja. Ne nyerjen, csak a játék legvégén. (és az nem két nap)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!