Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknál a nem az tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknál a nem az tényleg azt jelenti, hogy nem, vagy lehet a dologból még párkacsolat is akár?

Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert sok lány azt mondja itt, hogy sokszor jöttek már össze olyan fiúval, aki nem tetszett nekik és azok bekerültek a barát zónába, de hónapokkal később beleszerettek a fiúba, aki nem tetszett nekik. Mert megismerték a belső értékeiket. Nagyon sok lány ír ilyenekről. De én még csak olyannal találkoztam, hogy ha azt mondta, hogy nem, akkor sajnos hjónapokkal később is nem volt a válasz hiába próbálkoztam minden erőmmel. Kiknek van igazuk? Vagy vegyesen van ilyen és olyan csaj is?
2011. dec. 26. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
A lányoknál a nem az bármit jelenthet, de nem fog soha változni. Az nagy kamu, h megismerték a fiú belső értéket és beleszerettek, ilyen nincs. Csak a külső számít nekik, így már első pillanatban eldől, h van-e esélyed v nincs.
2011. dec. 26. 15:20
 2/9 A kérdező kommentje:
De akkor miért itt itt sok 10 meg újabb 10 lány, hogy neki van egy mackós pasija, akire addig sosem nézett úgy rá mint férfira, és aztán több hónap után meg beleszerettek. Akkor megint csak nem értem. Valaki nagyon hazudik!
2011. dec. 26. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert a gyikra írogató lányok mind kivételek, nekik nem számít a külső, a pénz meg még kevésbé, csak és kizárólag a személyiség :)
2011. dec. 26. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem járnék valakivel, aki egyáltalán nem tetszik, "csak" nagyon szimpatikusak a belső értékei, viszont olyannal sem, aki jól néz ki, de a belső értékei nem tetszenek. Akkor mi fog meg benne? Csak a külső nem elég. Pont úgy, ahogy csak a belső sem. Viszont úgy már jártam, hogy eleinte egyáltalán nem tetszett a srác, azután megismertem, beszélgettünk, építettük a viszonyunkat, és ráébredtem, hogy beleszerettem. Ekkor már tetszett is. Magyarul egy alap tetszés szükséges. Aki taszít azzal kapcsolatban ez nyilván nem fog kialakulni. Röviden fogalmazva én így látom a dolgot.:)
2011. dec. 26. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Még valami. Ha már az elején konkrétan közlöd, hogy mit akarsz elrontod az izgalmas részét a dolognak. Pedig szerintem az a legfontosabb. A közben alakulhat ki valami. Legalább is nálam. Ne mondj konkrétat. Zavard össze egy kicsit. Ne legyél mindig ott mellette, hagyd, hogy hiányolhasson.
2011. dec. 26. 16:09
 6/9 A kérdező kommentje:
De hogy hiányol, ha egyetlen lány sem ír rá még arra a pasira sem pl facebook-on, aki tetszik neki. Mert ez a pasi dolga ő szerintük. Ilyenkor meg a pasik mind azt gondolják, hogy ez egyoldalú kapcsolat és nem lesz belőle semmi. Mi az igazság ha már itt járunk. Ők valahogy sosem hiányolnak egy pasit.,
2011. dec. 26. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
A hiány lehet egy érzés is. Egyszerűen csak érzi, hogy mi történt, eddig mindig itt volt, most miért nem? Nem azt kapja amit megszokott. Keletkezik egy hiányérzet. Persze vannak akik nem mutatják ki, például én is ilyen vagyok általában. Mondjuk nekem tetszeni sem tetszik éppen senki. Hidd el, ha először még nem is fogsz neki hiányozni egy idő után valószínű. Főleg, ha barátok is vagytok, vagy csak simán elég jó a kapcsolatotok, és sokat vagytok együtt. Legyél változatos, kiszámíthatatlanabb egy kicsit. Viszont ha átesel a ló túloldalára, ahogy sok lány is teszi azzal, hogy semmi, de semmi érdeklődést nem mutat a fiú iránt, például rendszeresen flegmázik, akkor valószínűleg szintén nem jön össze.
2011. dec. 26. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem van egy lány akivel nagyon jóba vagyunk, kb. 1 hónapja minden nap ráírtam elég jól elbeszélgettünk de megbántott megharagudtam rá, viszont olyan 3napra rá ő kért bocsánatot érte és utána 1-2 hétig szinte minden nap odajött hozzám meg írt de nem érdekelt annyira ezt talán ő is észrevette, hülye voltam akkoriban és nem írt többet meg semmi.. 1hete újra ráírtam mert rájöttem h mégis érzek vmit iránta találkoztunk elvoltunk.. Tegnap össze is jöttünk és most nagyon boldog vagyok vele gyakorlatilag beleszeretem ő mondta hogy meglepődött 2 hét után hogy ráírtam pedig már kezdett leszarni :)
2011. dec. 26. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
előfordul ilyen, legalábbis velem már megtörtént.
2011. dec. 26. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!