Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet becsajozni az utcán vagy egy plázában?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 5. 21:10
1/1 anonim válasza:
mosolyogj a csajokra. és meg is szólíthatod őket,aki mer az nyer. nézz rájuk elismerően,és ha nem mered elsőre megszólítani őket,legalább fordulj utánuk és ha ő(K) is visszafordulnak,akkor menj utánuk,köszönj,és mondj valami sztépet,hogy ő milyen szép,stb,a lányok szeretik a bókokat,meg ha a hiúságukat legyezgetik,szép szavakkal. esetleg meghívhatod őt valahova beülni egy üdcsire,aztán legközelebb máshova. hajrá! aki mer az nyer,ez tuti!!!! én lány vagyok,és néha szemezünk férfiakkal,van akivel igy jöttem össze,meg más is,van akivel nem,mert nem mert,csak mosolygott,hát hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!