Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párszor már láttam egy fiút buliban és megtetszett, hogy közelítsem meg?
Figyelt kérdés
Mostanában már nem járok buliba, nem is lesz rá lehetőségem egy ideig, szóval az kizárva. Azonban megtaláltam myvipen a srácot és bejelöltem ismerősnek. Régen sokat nézett miközben táncoltunk, de sosem jött oda. Lehetséges még vhogy kapcsolatot teremteni vele? Vegyem fel msn-re, vagy mi legyen, várjak, hátha ő vesz fel? Félek a visszautasítástól.2009. jún. 1. 15:47
1/2 anonim válasza:
Ma már a lányok is kezdeményeznek.Kérdezd meg tőle ráér e pl. egy kólára meghívod.Jobb a biztos mint a bizonytalan,s megtudod nincs e kapcsolata esetleg,s azért nem ment oda hozzád.De ezt is megkérdezheted tőle,s akkor nem kell találkozni személyesen,ha kapcsolatban él.
2/2 anonim válasza:
Szerintem vedd fel msnre! Én nem hívnám meg a pasit innivalóra egy buliban, az az ő dolga. Jelzéseket adnék felé, szemezés, mosolygás, esetleg leszólítanám hogy milyen a buli, jól érzi-e magát stb, de nem hívnám meg semmire, mert én szarul érezném magam közbe, meg sztem neki is ciki lenne ha egy lány hívja meg, nem pedig fordítva... Visszatérve, sztem nyugodtan vedd fel msnre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!