Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek értelme? (többi lent)
Összejöttem egy velem egy idős sráccal, de nagyon laza volt még a kapcsolat, igazából csak randizgattunk. Mindketten közvetlenül előtte szakítottunk az előző csajjal/pasival. Pár hét után "szakítottunk" mert azt mondta, h neki jól esik most egyedül lenni és kell a hosszú kapcsolat után a függetlenség. Azt mondta, nem várhatja el, de szeretné ha megvárnám, mert nem velem van a baj, hanem azzal h rossz az időzítés. Tényleg éreztem h nagyon vonzódunk egymáshoz, teljesen indokolatlannak éreztem a szakítást. Szerintetek van értelme várni? Egy idő után "lenyugszik" és tényleg ÉN kellek majd? Addig hagyjam békén és ne találkozzunk?
21/l KÖSZI
nyitott kapcsolat gratulálok. = akkor jönnön át a pasi mikor csak dugni akar.
Kérdező: nincs értelme, ha szeretne veled lenne és nem mentegetőzne meg húzná az időt. Keress mást.
Két esélyes a dolog szerintem.
Mert teljesen érthető, ha tényleg csak egy kis teret akar magának. Így a legjobb amit tehetsz, hogy megvárod, amíg ő keres fel téged. De utána se nyomulj olyan erőkkel, mintha ez a szünet meg sem történt volna. Majd a srác felpörgeti a dolgot, ha úgy érzi, hogy már pörögnie kell :)
Másfelől viszont az is lehet, hogy több vasat is tart a tűzben, és lehet, hogy épp egy másik lánnyal próbálkozik. Ekkor a "ha ló nincs jó a szamár is" alapján te lennél neki a tartalék, ezért kérte, hogy várd meg.
Te biztos jobban el tudod dönteni, hogy melyik szituáció jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!