Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még olyan dögös, csinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan dögös, csinos lány, aki nem pénzéhes ringyó?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim azt mutatják hogy mind az.
2012. febr. 4. 21:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok csinos se, dögös se, de pénzéhes igen :)
2012. febr. 11. 20:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Megfelelő helyen kell keresni! Ne a különböző esti szórakozóhelyeken nézz körül!
2012. febr. 11. 20:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Van. Nem szabad általánosítani.
2012. febr. 11. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Van persze, a pénz nem minden.

Fontosak a belső tulajdonságok is !

Digitklíma, bőrülés...

2012. febr. 11. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:

most már sajnos, örülnöd kell ha "CSAK" pénzéhes... a mostani generáció utalok ezzel fiúkra és lányokra is egyaránt 10 és 18 év között teljesen degenerált..... a fontossági sorrend náluk a következő

: legyen kivel mindig d*gni, akár többel is, legyen pia, meg legyen rá pénz, anyuék pénztárcájából.... legyen minden hétvégén buli, és arra is anyuék adjanak pénz, na meg új ruhára a bulihoz... jah meg legyen cigi is, mert attól lesznek menők... tegnap láttam egy gyereket az utca közepén olyan 10 éves körül lehetett és szívta a cigit.... de minek? nem tudom vajon mitől lehet ennyire ideges... biztos svájci frank alapú hitele van a biciglijére. Jah és napi 20 órában a fészbuukon logni, óra közben is, mert órán nem kell odafigyelni... azért olyan b*szme mind... jah most meg a fiúkra térek rá, hogy azért ők is kapjanak az áldásomból... a fiúk, a mostaniak... ugyan úgy cigi, pia legyen , na meg minden cuccuk dc legyen mert a vivába meg a valóvilágba mindenkin az van, jah meg legyen bmx is, mert annyi szabad ideje van hogy nem tud mit csinálni, szerintem inkább tanulni kellene meg segíteni a 3 műszakban halálra magát halálra dolgozó szüleidnek nem költeni a pénzt kis sz*aros..... az ilyeneket 1 hét alatt rendbe rakná a kötelező katonaság....

2012. febr. 13. 05:01
 16/17 anonim ***** válasza:
csinos vagyok, dögösnek nem dögös, mert babaarcom van. :D és pénzéhes sem.. magamat tartom el...
2012. ápr. 15. 00:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Bőven van. Viszont ha kérdeznéd, hogy "hol"? az a válaszom, hogy az tök mindegy, mert a magadfajta ilyen meglátású és mentalitású ember nem méltó rá.
2012. okt. 16. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!