Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek az ilyen fiuk randiznatok vele?
2012. febr. 4. 13:26
21/35 anonim válasza:
Ha kellemes az illata és normális személyiség, akkor igen.
22/35 A kérdező kommentje:
Az illata bisztos jo egy menö énekes több országban volt már listavezetö a zenéi ugyhogy bisztos anyagiakban nem szenved hiányt .
2012. febr. 4. 19:46
23/35 anonim válasza:
előbb tanulj meg írni rendesen....és nekem nem tetszik.
lehet hogy nem meleg ..de meleg beütése van.
ezenkívül tudja magáról hogy jól néz ki, valószínűleg nagy az arca is mert ugye van mire.....
24/35 A kérdező kommentje:
Te tanitasz mást a válaszodbol látszik ,hogy nagyon is tetszik csak tudod ,hogy semmi eséjed nem lenne egy ijen fiúnál igy hát inkább probálod fikázni .
2012. febr. 6. 08:41
25/35 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem randiznék vele...ha meleg, ha nem...
ui: a helyesírásod tényleg borzalmas!
26/35 anonim válasza:
23/25 vagyok
előbb gondolkodj egy kicsit magadon. kiírtál egy kérdést ..akkor fogadd el a negatív kritikát is.
nem is akarom hogy legyen nála esélyem mert nem tetszik hozzá nem nyúlnék...szerintem keress magadnak valami pasit mert nagyon unatkozhatsz :) álmodik a nyomor...
27/35 A kérdező kommentje:
ez rad igaz ,hogy alomodik a nyomor te almodozol
2012. febr. 6. 10:02
28/35 anonim válasza:
Nem.
Nekem az ilyen férfiak mindig egy robot hatását keltik, illetve, hogy most húzták ki őket az inkubátorból.
Túl "tökéletesek", túl "tiszták".
Nem az esetem.
30/35 anonim válasza:
Nekem sem jön be... Nagyon férfiatlan.. Nem tudom , nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!