Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány kérdezi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdface kérdése:

Ha egy lány kérdezi, hogy most kell-e válaszolnom?

Figyelt kérdés

Megmondtam egy lánynak,aki nagyon tetszik,jó fej,kedves,aranyos,hogy én megkedveltem őt és elszeretném mélyíteni a barátságunkat,de gondolkodási időt kért,hogy most kell-e válaszolnia. Én ugy érzem ő is kedvel engem,de persze nem élem bele magam.

23l 24f

2012. febr. 4. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, csak kicsit váratlanul érte. Van barátja?
2012. febr. 4. 10:24
 2/8 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Vagy egy nagyon komoly lány, és azért kért időt, vagy épp most találja ki, hogy milyen sztorit adjon be, amiért mész a barát zónába. Te ismered a lányt, szerinted melyik a valószínűbb?
2012. febr. 4. 10:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Gondolkodási idő = van egy másik pasi is a képben, ha ő jobb akkor te nem kellesz ennyi!

Nem kell mindig a rizsa! Az igazság ez!

27/f

2012. febr. 4. 10:33
 4/8 A kérdező kommentje:
A legjobb féle a lány, legalábbis szerintem és tudom,hogy vannak jelentkezők neki több tucatot is eltudok képzelni és én is erre gondoltam,hogy van más is,sőt biztos. Ezért viszont nem fogom jobban oda tenni magam,csakis maradok aki vagyok. Nem fogom megjátszani magam.
2012. febr. 4. 10:46
 5/8 A kérdező kommentje:
nincs barátja egyébként.
2012. febr. 4. 10:47
 6/8 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Helyes, ne is játszd meg magad. Majd nemsoká úgyis kiderül mi a helyzet.
2012. febr. 4. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Majd kiderül, de ha hosszú ideig várat, akkor csak talonba tett.
2012. febr. 4. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdésnél azonnali válasz kell. mos komolyan mit mérlegel? mennyi pénzed van, milyen kocsid, el e tudod tartani? Ha szeret, vagy vonzódik hozzád akkor ez nem kérdés...
2012. febr. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!